Adele atzīst, ka pārdzīvo par neizdevušos uzstāšanos «Grammy»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātāja Adele atzinusi, ka esot raudājusi par neizdevušos uzstāšanos «Grammy» mūzikas ceremonijā, vēsta laikraksts «The Guardian». Adele svinīgajā ceremonijā izpildīja dziesmu «All I Ask» no jaunā albuma «25». Taču dziesmas sākumā viņas mikrofons uz mirkli nedarbojās, un uzstāšanos pavadīja dīvaina skaņa, kas radās no klavieru mikrofoniem, kuri bija uzkrituši uz instrumenta stīgām.

Dziedātāja ceturtdien televīzijas personības Elenas Dedženeresas raidījumā atzina, ka nākamajā dienā esot «daudzkārt spontāni izplūdusi asarās».

«Godīgi sakot, es būtu raudājusi arī tad, ja viss būtu noritējis labi,» viņa teica. «Es būtu raudājusi arī tādā gadījumā, ja tā būtu bijusi izcila uzstāšanās. Es vienmēr raudu.»

Dziedātāja sacīja, ka neesot varējusi sākt dziesmu no jauna, jo ceremonija tika tiešraidē translēta televīzijā.

Adele teica, ka pēc neveiksmīgās uzstāšanās esot palutinājusi sevi ar burgeru un alu.

Adele teica, ka slavas dēļ izjūtot lielu spiedienu, lai ikviena uzstāšanās būtu nevainojama, taču neveiksme «Grammy» ceremonijā likusi saprast, ka bez kļūdām neiztikt.

«Es nedomāju, ka varu izdarīt kaut ko vēl sliktāku nekā izgāzties «Grammy», tāpēc ar mani viss kārtībā,» sacīja Adele. «Es varu samierināties ar visu pārējo.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu