Riana pēdējā brīdī atsaukusi uzstāšanos «Grammy» ceremonijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Barbadosiešu dziedātāja Riana (Rihanna) pirmdien veselības problēmu dēļ atcēla uzstāšanos «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā. 27 gadus vecā dziedātāja iegāja «Staples Center» arēnā Losandželosā, kur ceremonija notika, taču viņas priekšnesums tika izlaists.

«Ļoti atvainojos, ka nevarēju būt tur,» viņa tvītoja vairāk nekā 56 miljoniem sekotāju. Riana pateicās «Grammy» ceremonijas rīkotājiem un telekanālam CBS, kas pārraidīja ceremoniju.

Rianas pārstāvis sacīja, ka viņa esot atcēlusi uzstāšanos pēc ārsta ieteikuma. «Riana tika izmeklēta pēc «Grammy» ceremonijas mēģinājuma. Viņas ārsts lika atpūtināt balsi 48 stundas, jo bija risks, ka viņas balss saitēs varētu rasties asinsizplūdums,» teikts paziņojumā presei. «Viņa trīs dienas pirms tam lietoja antibiotikas, taču tās pilnībā nenovērsa infekciju. Tāpēc viņai nebija droši uzstāties.»

Bija paredzēts, ka Riana izpildīs dziesmu «Kiss It Better» no jaunā albuma «Anti».

Šomēnes sāksies Rianas pasaules koncertturneja.

ASV Ierakstu akadēmijas prezidents Nīls Portnovs sacīja, ka ceremonijas producenti saprotot Rianas uzstāšanās atcelšanas iemeslus, un novēlēja viņai drīzu atveseļošanos. Tomēr Portnovs nopēla dziedātāju Lorīnu Hilu, kura pēc mēģinājuma neesot atgriezusies ceremonijas norises vietā. Bija plānots, ka viņa uz skatuves pievienosies kanādiešu R&B dziedātājam «The Weeknd».

Hilas pārstāvis gan norāda, ka Hilas uzstāšanās esot ieplānota pēdējā brīdī, kaut arī viņa neesot pieticis laika sagatavoties un viņa pat neesot bijusi pārliecināta, ka paspēšot laikus ierasties Losandželosā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu