«Blitze» laiž klajā jaunu dziesmu «Kā ziemeļos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Muzikālā apvienība grupa «Blitze», kas 2011. gada Eirovīzijā startēja ar Mārtiņa Freimaņa dziesmu «Hop», pēc garākas radošās pauzes nāk klajā ar jaunu dziesmu «Kā ziemeļos». Dziesmas teksta autors ir grupas pamatlicējs un solists Arvīds Berķis. Mūziku sarakstījuši gan Aldis 'Midis' Zaļūksnis, gan Arvīds Berķis.

«Dziesma ir par vientulību. Par to, ka auksti var būt ne tikai tālos ziemeļos, bet arīdzan vasarā. Par to, cik neizsakāmi vientuļi mēs jūtamies, un par to, ka salst tad, kad esam vieni,» mūzikas un teksta autors Arvīds Berķis par jauno dziesmu. «Novēlu visiem klausītājiem izkausēt savus ziemeļus!»

Kādu brīdi grupa nav izdevusi nevienu jaunu singlu, tomēr šis periods bijis pietiekami ražīgs. Jau pavisam drīz jaunas dziesmas tiks nodotas plašākai publikai.

Grupas pašreizējais sastāvs: Arvīds Berķis (grupas solists, grupas vadītājs un pamatlicējs), Aldis 'Midis' Zaļūksnis (ģitāra un grupas producents), Arnis Grīnbergs (basģitāra), Artūrs Krivoručko (sitamie instrumenti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu