«Tidal» Rianas albuma noplūšanā vaino sistēmas kļūdu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mūzikas straumēšanas pakalpojums «Tidal» barbadosiešu dziedātājas Rianas (Rihanna) jaunā albuma «Anti» noplūšanā pirms plānotā iznākšanas datuma vaino «sistēmas kļūdu», vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

Albumu bija plānots piektdien laist klajā repera «Jay Z» izveidotajā pakalpojumā. Taču jau trešdien noplūda albuma dziesmu saraksts un skaņdarbu fragmenti. Nopludinātais saturs tika izņemts no «Tidal», bet pēc tam atkal atgriezās pakalpojumā, jo Riana nolēma to izdot ātrāk, nekā plānots.

«Mēs zinām, kas notika. Diemžēl mēs joprojām paļaujamies uz sistēmām, un tā bija sistēmas kļūda,» kompānijas pārstāvis atklāja vietnei «Vulture». «Taču es nedomāju, ka tas nāca par sliktu.»

Pirmajās 15 stundās albumu lejupielādēja 1,4 miljoni fanu. Tā kā lejupielāde «Tidal» lietotājiem bija bez maksas, rādītāji netiks ņemti vērā «Billboard» mūzikas topā.

«Mēs runājām ar «Billboard», kad šī sadarbība sākās. Taču galu galā tika pieņemts lēmums, ka galvenais ir tiešā veidā sniegt faniem mūziku,» norāda «Tidal» preses pārstāvis. «Visi būtu gribējuši, lai rezultātus ņem vērā topos. Mēs gribētu, lai albums ieņem topa pirmo vietu.»

Riana sadarbojas arī ar kompāniju «Samsung». Viņa atļāvusi kompānijai piedāvāt bezmaksas albuma lejupielādes klientiem.

Albums «Anti» CD formātā iznāks piektdien, 5. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu