«ElektroFolk» klausītāju vērtējumam nodod Eirovīzijas dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa «ElektroFolk» klausītāju vērtējumam nodod dziesmu «Miracle Drums», kuras simboliskais vēstījums ir šāds: «Pasaulē arvien skaļāk skan kara bungas. Ja cilvēki vairs nav spējīgi sadzirdēt neko citu, tad arī mums ir jāspēlē bungas, bet mēs spēlēsim savas - brīnumbungas. Tās no visiem kariem sauks cīnītājus atgriezties mājās - atgriezties mīlestībā!»

Dziesma «Miracle Drums» tiek iesniegta arī LTV konkursā «Supernova» (Eirovīzija).

«ElektroFolk» ir profesionāļu komanda, kas mūzikā mīl spēku un sapņus. Šie abi vārdi vislabāk raksturo grupas oriģinālo un moderno mūziku, kas ir drosmīga, bet visiem labi saprotama. «Elektrofolk» darbības sākumā savu mūziku veidoja, par pamatu ņemot senu latviešu tautas muzikālo mantojumu. Laika gaitā «ElektroFolk» draudzība ar etnisko saglabājusies, bet patlaban jau krietni abstraktā un simboliskā formā. Grupas repertuāru arvien vairāk papildina oriģinālkompozīcijas, kurās gan mūzika, gan teksts ir jaunrade, un tas tuvina «ElektroFolk» world music plašumam.

Grupas sastāvā: Iveta Baumane, Roberts Pētersons, Uģis Vītiņš, Viesturs Samts un Ainārs Majors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu