Grupa «Prāta vētra» bija pārsteigta par uzvaru konkursā «Muzikālā banka 2015»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

23.janvārī Ventspils Olimpiskajā centrā, kā jau katru gadu, norisinājās konkursa «Muzikālā banka» apbalvošanas ceremonija. Konkursā piedalījās arī grupa «Prāta vētra», kura plūca uzvaras laurus, aiz sevis atstājot grupu «The Sound Poets».

Dažas minūtes pēc uzvaras grupas «Prāta vētra» dalībnieki Kaspars Roga un Māris Mihelsons atklāja, ka, saņemot balvu, sajūtas bijušas foršas un viņi liekuļotu, ja teiktu, ka nebija patīkami uzvarēt un apzināties, ka tieši viņu dziesma ir klausītāju iemīļotākā.

«Konkursā šogad bija tik daudz labu, skaistu dziesmu. Ja man būtu jānosauc viena, kura man pašam personīgi patīk vislabāk, es to nevarētu izdarīt, tad man būtu jānosauc gandrīz visas dziesmas,» stāsta Māris.

Grupas «Prāta vētra» dalībnieki nenoliedz, ka šādas uzvaras sniedz motivāciju darboties, bet apbēdina fanus, sakot, ka grupai nav plānu šajā gadā publiskot jaunas dziesmas. Tiklīdz jauna dziesma būs radīta, tā tiks palaista tautā, un tad jau no klausītājiem būs atkarīgs - vai jaunā dziesma kļūs par hitu vai ne.

«Esam cilvēki, kuri sevi saista ar mākslas pasauli. Mēs darām to, kas mums patīk, nekad nedomājam, kura dziesma varētu atnest uzvaru un kura ne. Darām to, kas patīk, un ir rezultāti, nedomājam, kurš akords kurā konkrētā vietā spētu atnest panākumus, jo to tāpat nekad nevar zināt. Muzikāli radām to, kas pašiem patīk,» nobeidz Māris.

Grupa ir pateicīga balsotājiem par pirmo vietu un uzsver, ka šādas uzvaras nozīmē daudz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu