Žurnāls GQ sajūsminās par «Olu» veltīto dziesmu Porziņģim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Viens no prestižākajiem glancētajiem žurnāliem pasaulē «GQ» pamanījis Latvijas repa dueta «Olas» veltīto dziesmu «Knicks» basketbolistam Kristapam Porziņģim, atzīmējot, ka tā ir lieliska. «Man nebija ne jausmas, ka kļūšu par tādu Latvijas repa mūzikas fanu,» atzīst raksta autors.

Pirms pāris mēnešiem Amerikā lielu sajūsmu izpelnījās dueta «Transleiteris» dziesma par Porziņģi - tiesa gan, tā tapusi, iedvesmojoties no «Olu» radītās dziesmas par Zemgu Girgensonu.

Taču nu arī «Olas» nokļuvušas uzmanības centrā. «Izrādās, «Transleiteris» nav vienīgie latviešu reperi, kas ir apsēsti ar «Zinger». Arī otra grupa, «Olas», vēlas visiem darīt zināmu savu mīlestību. Un šī mīlestība izpaužas jaunā dziesmā ar nosaukumu «Keep Calm and Kristaps Porzingis». Jo - kāpēc ne?» raksta GQ.

Žurnāla aprakstnieks gan raizējas, ka uzmanība, ko saņem mūsu Kristaps, varētu izjaukt ķīmiju, ko veido «Knicks», - galu galā, Ņujorkas «Knicks» lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs nav sajūsmā par to, cik daudz mīlestības saņem Porziņģis. Nav jau tā, ka Karmelo nepamatoti pieprasa uzmanību, tomēr viņš ir leģitīma superzvaigzne. Par Porziņģi tiek runāts, it kā arī viņš tāds jau būtu, bet viņam vēl sevi jāpierāda.

«Bet, par laimi, es neesmu vienīgais, kas par to uztraucas, jo puiši no «Olām» bijuši gatavi arī tam. Un viņi to tik izpauž tik skaisti, sakot «Carmelo Anthony, shout out!» Redzi, Melo? Cilvēki joprojām mīl arī tevi,» raksta GQ.

«Lai nu kā, «Olas» vēlas, lai jūs nobalsojat par Kristapa dalību Visu zvaigžņu spēlē. Viņam tas neizdosies, bet jums vajadzētu par viņu nobalsot tik un tā, jo šie puiši par viņu ir sarakstījuši veselu repa dziesmu. Nu, paklau, viņi dabūja «Lamborghini», un tā. Tur ieguldīts daudz darba! Mazākais, ko jūs varat izdarīt, ir ietvītot,» rezumē žurnāla aprakstnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu