Leonardo di Kaprio par 100 000 dolāru iegādājies Bono ģitāru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktieris Leonardo di Kaprio pagājušonedēļ labdarības izsolē par 100 000 dolāru (92 455 eiro) iegādājies īru rokgrupas U2 solista Bono ģitāru.

Mūzikas instruments tika pārdots svētdien aktiera Šona Penna ikgadējā «J/P Haitian Relief Organization» labdarības pasākumā Beverlihilsā. Pēc pasākuma di Kaprio devās uz «Zelta globusa» balvu ceremoniju, kur tika atzīts par labāko dramatisko aktieri par lomu kinolentē «The Revenant» («Cilvēks, kurš izdzīvoja»).

Izsolē tika piedāvātas pusdienas ar di Kaprio un Pennu, kā arī piecu dienu pavadīšana di Kaprio mājā Palmspringsā, par ko kāds vārdā nenosaukts vairāksolītājs samaksāja 200 000 dolāru (184 911 eiro).

Savukārt amerikāņu popdīvas Madonnas havajiešu ģitāra ukulele, kuru dziedātāja spēlēja jaunākajā «Rebel Heart» koncertturnejā, pārdota par 300 000 dolāru (277 366 eiro). Pircējam gan nāksies gaidīt līdz turnejas beigām, lai saņemtu instrumentu.

Interneta platformas «Napster» dibinātājs Šons Pārkers samaksāja 100 000 dolāru par bungu spēles privātstundām pie grupas «Metallica» dalībnieka Larsa Ulriha.

Kopumā labdarības izsolē tika savākti septiņi miljoni dolāru (6,47 miljoni eiro).

Izsolē piedalījās kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, aktrise Pamela Andersone, dziedātāja Lana del Reja, kā arī aktieri Marks Rufalo, Kails Maklahlans un Patriks Stjuarts.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu