Aktrise Lindsija Loena iespļauj melnādainam bārmenim sejā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Māksliniece atpūtusies bārā un nav spējusi pretoties kompānijai, kurā atradušies melnādaini cilvēki. Izceļoties strīdam, Loena nav spējusi valdīties un, dzirdot bārmeņa lūgumu doties prom, iespļāvusi tam sejā.

Izceļoties kašķim, bārmenis aizslēdzis durvis, lai neviens neiet ārā kauties, un meitenes no melnādainās kompānijas ieslēgušas savu mobilo telefonu kameras un sākušas filmēt aktrisi un tās izdarības.

Bārmenis vairākkārt licis Loenai doties prom, bet neviens to nav ņēmis nopietni, vēlāk Loenas draudzene paņēmusi kāda apmeklētāja telefonu un skriešus izskrējusi no bāra.

Bārmenis bijis pārbijies par šādu kašķi un jutis aktrises slikto attieksmi pret melnādainiem cilvēkiem, un nav sapratis, kā atbildēt uz visiem jautājumiem, kurus uzdevusi māksliniece.

Dzirdot nepārtrauktus lūgumus nomierināties un doties prom, māksliniece iespļāvusi bārmenim sejā.

Konflikta dēļ bārā ieradās arī policija, kura mudinājusi bārmeni izvirzīt apsūdzības, bet vīrietis vien vēlējies, lai sievietes dodas prom.

Bārmenis piemetināja: ja kāds iespļauj otram sejā, viņš to neuztver kā cilvēku un šādu attieksmi ilgi nebija piedzīvojis.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu