Ceļvedis: Šerloka Holmsa dzimšanas diena, gaismas spēles, Getsbijs u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai gan sola atkusni, cerēsim, ka tie ir maldi un mūs arī brīvdienās lutinās sniegs un ziemas prieki, bet, ja tomēr tā būs - tad vari ielūkoties, ko jauku pasākt brīvdienās, ja kājās nav slēpes, slidas vai sniega dēlis!

NOTIKUMI

Gaismas spēles ziemas mijkrēslī

Gaismas spēles ziemas mijkrēslī
Gaismas spēles ziemas mijkrēslī Foto: publicitātes

Ar «Dzīvo atmiņu stāstiem» sākas barikāžu atceres pasākumi

Ar «Dzīvo atmiņu stāstiem» sākas barikāžu atceres pasākumi
Ar «Dzīvo atmiņu stāstiem» sākas barikāžu atceres pasākumi Foto: publicitātes

Rīgā piekto reizi atzīmēs Šerloka Holmsa dzimšanas dienu

Holmss
Holmss Foto: publicitātes

www.holmes.lv.

Vaska figūras Mencendorfa namā

Vaska figūras Mencendorfa namā
Vaska figūras Mencendorfa namā Foto: publicitātes

Ziemas prieki «Bērnu rītā» kopā ar muzeja runci Albertu

Ziemas prieki «Bērnu rītā» kopā ar muzeja runci Albertu
Ziemas prieki «Bērnu rītā» kopā ar muzeja runci Albertu Foto: publicitātes

KONCERTI

«Latvijas Radio 2» piedāvās maestro mūzikas maratonu

«Latvijas Radio 2» piedāvās maestro mūzikas maratonu
«Latvijas Radio 2» piedāvās maestro mūzikas maratonu Foto: publicitātes

Saksofonu kvartets «n[ex]t move» janvārī dosies Latvijas turnejā

Saksofonu kvartets «n[ex]t move» janvārī dosies Latvijas turnejā
Saksofonu kvartets «n[ex]t move» janvārī dosies Latvijas turnejā Foto: publicitātes

Maija Līcīte (Mionia) aicina uz diviem koncertiem Rīgā

Maija Līcīte (Mionia) aicina uz diviem koncertiem Rīgā
Maija Līcīte (Mionia) aicina uz diviem koncertiem Rīgā Foto: publicitātes

IZRĀDES

Liepājas teātrī pēdējo reizi tiks spēlēta melodrāma «Lielais Getsbijs»

Liepājas teātrī pēdējo reizi tiks spēlēta melodrāma «Lielais Getsbijs»
Liepājas teātrī pēdējo reizi tiks spēlēta melodrāma «Lielais Getsbijs» Foto: publicitātes

KINO

Labais dinozaurs / The Good Dinosaur (2015)

Labais dinozaurs
Labais dinozaurs Foto: publicitātes

Kas notiktu, ja asteroīds, kurš uz visiem laikiem izmainīja dzīvi uz Zemes, aizlidotu garām mūsu planētai un dinozauri nekad neizzustu? Tad, pilnīgi iespējams, varētu notikt pavisam negaidīta tikšanās starp pirmatnējo puiku Spotu un jauniņo dinozauru Arlo, kas kļūtu par aizsākumu neparastai draudzībai un krāšņiem piedzīvojumiem.

Pretīgais 8nieks/ The Hateful Eight (2015)

Pretīgais 8nieks
Pretīgais 8nieks Foto: publicitātes

ASV pēc Pilsoņu kara. Leģendārais mednieks par atlīdzību Džons Ruts konvojē noziedznieci Deiziju uz Redroku, lai tur viņai spriestu tiesu par slepkavību. Pēc tam, kad, satiekot vēl dažus ceļiniekus, viņus pārsteidz sniega vētra, kompānijai nākas meklēt patvērumu meža būdā, kur viņus sagaida visai raiba sabiedrība vēl četru cilvēku sastāvā. Pamazām rodas aizdomas, ka šī tikšanās nav bijusi nejauša un katram no astotnieka ir savi, pavisam nopietni iemesli šeit atrasties. Režisors kventins Tarantino. Lomās: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth,Michael Madsen, Bruce Dern.

Mežs/ The Forest (2015)

Mežs
Mežs Foto: publicitātes

Pasaulslavenā Fudzi kalna pakājē atrodas Aokigahara mežs, uz kurieni jau gadsimtiem ilgi dodas dzīvē jēgu zaudējušie lai izdarītu pašnāvību. Jauna amerikāņu sieviete Sāra dodas turp, lai meklētu noslēpumaini pazudušo dvīņumāsu. Tur viņa sastapsies ne tikai ar spīdzinātajām un nolādētajām dvēselēm, bet arī ar kaut ko vēl bīstamāku un ļaunāku. Režisors - Jason Zada. Lomās: Natalie Dormer, Taylor Kinney, Eoin Macken, Yukiyoshi Ozawa.

Siržu lauzēja - Parīzes padauza/Connasse, princesse des coeurs (2015)

Siržu lauzēja
Siržu lauzēja Foto: publicitātes

Asprātīgā komēdija «Siržu lauzēja - Parīzes padauza» ir jauna, popularitāti guvusi franču filma, kas koķeti apspēlē mūsdienu slavenību kultu, nepasaudzējot nevienu augstākās sabiedrības pārstāvi. Dienā, kad augstākās sabiedrības dāmu no Parīzes - Kamillu, trīsdesmitgadīgu stervu pēc dabas un aicinājuma – kārtējoreiz atlaiž no apnicīgā darba, viņa nolemj uz visiem laikiem darīt galu savai verdzībai un nekad mūžā vairs nestrādāt. Iemesls tam gluži vienkāršs – viņa pelnījusi ko vairāk! Ar ciešanām vairs nedrīkst samierināties, un ciešanas izraisa kā sabiedriskā transporta izmantošana, tā arī pakļaušanās nekompetentam priekšniekam, kam dvako elpa. Tāpat prieku nesagādā nodokļu maksāšana, kad ieņēmumu dienests pieprasa naudu, ko Kamilla jau sen notērējusi. Viņa vēlas normālu dzīvi, kādu dzīvo tādi sabiedrības lauvas un lauvenes kā JayZ, Bejonsē vai Vanesa Paradī. Veltījusi īsu brīdi pārdomām, francūziete apjauš, ka visus viņai tik nepieciešamos labumus var sniegt tikai viens vienīgs vīrietis – princis Harijs (Viljams, par nelaimi, jau precēts). Lai sasniegtu savu mērķi, Kamilla nolemj doties uz Angliju un savaņģot pēdējo vecpuiša kārtā palikušo princi no karaliskās dzimtas, kurš, pēc viņas domām, neizskatās nemaz tik draņķīgi, pat ja no rudajiem. Kamillai par milzu izbrīnu, princis par viņas ierašanos nav informēts, pils vārti nez kādēļ slēgti. Taču Kamilla tik viegli nemetīs plinti krūmos! Režisores - Eloïse Lang, Noémie Saglio. Galvenajā lomā Camille Cottin.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu