TV šovu dramatiskākie mirkļi: TOP 10

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas šovu popularitāte Latvijā liek tikai pabrīnīties par latviešu skatītāju lielo kaislību pret svešu cilvēku privāto dzīvi un spēju darīt trakas lietas galvenās balvas vārdā. Apkopojām 2015. gada, mūsuprāt, dramatiskākos šova mirkļus, kurus atceras ikviens kaislīgs šovu vērotājs.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Saimniekšova peripetijas: skandāli, mīla, aizvainojums....

Šova «Saimnieks meklē sievu» 3. sezonas notikumi bija ļoti dinamiski – simpātijas, draudzība, mīlestība, strīdi un intrigas.

Šī sezona ir atšķirīga no citām, jo divi saimnieki ceļojumā devās ar vienu meiteni, taču pēc piedzīvojumiem ārzemēs saprata, ka attiecības, iespējams, tomēr vēlas veidot ar dāmām, kuras neveda ārzemju braucienā. Savukārt Ģirts, kurš bija pilnīgi pārliecināts par savu izvēli, beigās ar potenciālo līgaviņu sakašķējās un nerunāja. Pēc šova viņš saņēmis nedalītu sieviešu uzmanību un jau izveidojis attiecības ar citu meiteni. Tāpat arī Gunda atzinusies, ka saderinājusies ar puisi, kurš viņu uzrunājis pēc dalības šovā.

Diviem saimniekiem šovs nesis veiksmi mīlas frontē -

Egilam ar Zani izveidojušās nopietnas attiecības, arī Alfrids un Velga atkal gatavojas doties kopīgā ceļojumā.

Jānis Kauķis, kurš pēc šova atklājis, ka tomēr tiekas ar vienu no izbalsotajām līgaviņām – Danu, vairs nekādus plānus jaunās meitenes virzienā neredz. Ar meiteni diemžēl nekas neesot sanācis. Šovā gūtās popularitātes dēļ viņš saņemot daudzas vēstules sociālajos tīklos. Diemžēl dzīve tīmeklī aizņem pārāk daudz laika un uz visām vēstulēm viņš nespēj atbildēt. Jānis atklāj, ka ir gan viena meitene, ar kuru plāno doties randiņā.

Izrādās, ka viņa esot bijusi viena no pašām pirmajām, kuru saimnieks esot izvēlējies, bet vairāku iemeslu dēļ viņa neesot varējusi šovā piedalīties. Tagad liktenis tomēr esot piespēlējis iespēju. Protams, meitene no sākuma jāsatiek un jācer, ka viss izdosies!

 
Foto: LTV

«Zeltiņa šovā» pats prezidents Raimonds Vējonis!

Ar ko riskēs Latvijas prezidents Raimonds Vējonis, ierodoties Zeltiņa šovā? Tur tiešām būs mūsu prezidents – nekādu dubultnieku!

Un tieši prezidentam «Olas» izpildīja jaunā, vēl nedzirdētā versijā hitu «Kur tu esi, mans prezident?».

Raimonds Vējonis ir pirmais Latvijas prezidents, kurš tik aktīvi iesaistās dažādās sabiedriskās aktivitātēs un jau īsā laikā ir iekarojis lielu fau pulku arī jaunākās paaudzes vidū.

 
Foto: TV3

Rasims nav ar pliku roku ņemams: uzvara un līgava vienā raidījumā!

«Izklausies redzēts» finālā par uzvaru šovā un galveno naudas balvu cīnījās četri dalībnieki - aktieris Kristaps Rasisms, dziedātāja Antra Stafecka, džeza māksliniece Elza Rozentāle, kā arī aktrise Ieva Pļavniece.

Izpildot Džo Kokera dziesmu «You are so beautiful», šova finālā triumfēja aktieris Kristaps Rasims. Viņš ieguva 5000 eiro naudas balvu, kura tiks ziedota labdarībai.

Foto: Ekrānšāviņš

Vislielākais vakara pārsteiguma bija Kristapa Rasima romantiskais bildinājums.

Pēc savas līgavas mīļākās dziesmas izpildīšanas viņš bildināja draudzeni, un viņa teica «jā»!

«Izklausies redzēts» fināla raidījumā tika pasniegtas arī vairākas balvas dažādās nominācijās:

  • Titulu «Vislabākais sezonas uzvedums» ieguva Elza Rozentāle;
  • Nominācijā «Spožākais vokāls» uzvarēja Andris Ābelīte;
  • «Daudzveidīgāko pārvērtību» nominācijā uzvarēja Jānis Auzāns;
  • Titulu «Precīzākās pārvērtības» ieguva Atis Zviedris;
  • «Kustīgākā dalībnieka» titulu ieguva Annija Putniņa;
  • Nominācijā «Neticamākās pārvērtības» uzvarēja Ieva Pļavniece;
  • «Drosmīgākā dalībnieka» titulu ieguva Antra Stafecka;
  • Nominācijā «Latviskākais priekšnesums» balvu saņēma Kristaps Rasims;
  • Nominācijā «Dalībnieku mīlulis» uzvarēja viens no žūrijas locekļiem - Lauris Subatnieks.
 
Foto: www.sokolovstudio.com

...ja ne uzvara šovā, vismaz skaista kailfoto sesija!

Viena no TV šova «Saimnieks meklē sievu» dalībniecēm Gunda piekritusi piedalīties erotiskā fotosesijā pie fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

«Pagājušajā nedēļā es izlasīju rakstu par Gundu. Paskatījos viņas bildes un sapratu, ka gribu pafotografēt šo sievieti. Viņas skatienā bija tik daudz magnētisma, elektrības un erotisma, man nebija šaubu par to, ka man obligāti vajag viņu pafotografēt,» stāsta Aleksandrs Sokolovs. «Kopā ar vizāžisti Katrīnu Talli izdomājām Gundai tēlu. Izdomājām, ka vislabāk viņai izskatīsies ļoti tumšas, dūmakainas acis. Tādas acis ļoti izcelsies uz Gundas baltās ādas fona.»

Sokolovs stāsta, ka bijis pārsteigts, kad Gunda ienākusi studijā. Viņa ir augumā maza, tieva un jauna meitene. Fotogrāfs uzskata, ka tas ir pozitīvi, jo

fotografēt modeli ar tādu ķermeni ir ļoti viegli un bildes var vispār neapstrādāt.

«Otrs pārsteigums bija, kad Katrīna uzlika viņai meikapu. No studentes Gunda pārvērtās par ļoti, ļoti seksuāli pievilcīgu sievieti. Tādu es labprāt paņemtu līdzi uz «Oskara» balvas pasniegšanas ceremoniju. Trešais pārsteigums bija, kad viņa noģērbās. Ļoti reti ir tā, ka tik tievai meitenei ir tik formīgas krūtis. Kaut esmu redzējis tūkstošiem sieviešu, Gundas figūra ir unikāla,» stāsta fotogrāfs.

Fotosesija ilgusi 10 stundas. Tā bijusi īpaši, jo fotogrāfijas bija paredzēts neapstrādāt, ar projektoru uz sienas uzprojektēts tikai fons, bet miglaina ūdens viļņu imitācija apkārt Gundai ir plēve, kura kustējās no ventilatora pūsmas.

 
Foto: TV3

Pirmo reizi deju šovā - dalībnieks ratiņkrēslā

Šogad «Dejo ar zvaigzni» deju šovs bija īpašs ar kādu dalībnieku - Mārtiņu Oliņu, kurš ir tikai kārtējais spilgtais pierādījums, ka cilvēku iespējām nav robežu. «Latvijas lepnums» Mārtiņš Oliņš savu deju partneri Ilzi spēja pamatīgi izgriezt, arī būdams ratiņkrēslā.

Ne velti viņš kļuva par skatītāju mīluli, turklāt īpaši valdzinošs bija mirklis,

kad fināla dejā viņa deju partnere Ilze viņu nostādīja kājās...
Foto: TV3

«Dejo ar zvaigzni» neprecīzie rezultāti

Tie, kas šovam sekoja līdzi jau no pirmā raidījuma, atceras, ka pirmās sērijas tiešraidē tika neprecīzi paziņoti rezultāti, jo savu pirmo un pēdējo deju it kā nodejojusi bija Evija Skulte ar savu partneri Raimondu Andersonu.

Tomēr tehniskas kļūdas dēļ tika nolemts, ka dalību šovā turpinās arī šis pāris! Beigās, kā izrādījās pēc tehniskas kļūmes novēršanas, ar 11 punktiem no žūrijas, 397 zvanus saņemot telefonbalsojumā un 1638 klikšķus internetā, viszemāko vērtējumu saņēma Elmārs Tannis, ieņemot pēdējo – vienpadsmito – pozīciju, bet aktrise bija augstajā piektajā vietā (14 – žūrija, 552 – telefons, 1834 – internets).

Lai vai kā, Elmārs Tannis pēcāk šovu pameta pats, savas kājas traumas dēļ.

«Skumjas ziņas šodien - šova pozitīvais un smieklīgais pāris E&E savu dalību šovā «Dejo ar zvaigzni» vairs neturpinās Elmāra kājas traumas dēļ! Paldies visiem par atbalstu, pozitīvo enerģiju, balsojumiem un labajiem vārdiem! Novēlam visiem šova dalībniekiem veiksmi turpmākajās nedēļās un tiekamies tiešraidēs svētdienās! Elmār - Tu biji mans labākais skolnieks ever!» toreiz savā sociālajā portālā raklstīja viņa deju partnere Elza Pole.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Šovā «Sokolovs par seksu» publiski ēterā tiek apmierināta sieviete....

Šovā «Sokolovs par seksu» aplūkoto tēmu vienojošais elements bija sekss un ik reizi tika aplūkota cita ar seksu saistīta tēma. Piemēram, sekss ar sievieti, kura nodarbojas ar bodibildingu, agra nevainības zaudēšana, dzimumakts ar grūtnieci, sekss publiskā vietā, intīmā tuvība tikai pēc kāzām, pirmā seksuālā pieredze, vai dzimumlocekļa izmēram ir nozīme. Tika apspriests tādas tēmas kā intīmās zonas apmatojums, sekss trijatā, sekss ar ļoti lokanu sievieti, kā arī vienas nakts sakari.

Tomēr vislielāko rezonansi izpelnījās raidījums, kurā Sokolovs uz sievietes kameru priekšā testēja dažādas seksa rotaļlietas - konkrētāk, vibratorus.

Sieviete paralēli intīmajam procesam arī komentēja sajūtas. Un tas viss tik tieši, pat neaizsedzot sievietes seju... Drosmīgi...
 
Foto: TV3

Lieckalniņas publiskā grēksūdze par dalību šovā

«Dejo ar zvaigzni» raidījumu nācās pamest personības izaugsmes trenerei Annai Lieckalniņai un dejotājam Jānim Strēlniekam. Pēc šova Anna dalījās pārdomās savā sociālās vietnes «Facebook» lapā, kur atklāja, ka šovu pameta ar absolūtu sajūsmu.

«Paldies lieliskajiem šova dalībniekiem par kopā pavadīto laiku! Jūs esat kolosāli! Izturību jums! Jāatzīst, ka līdz šim laikam esmu vienīgā, kas ar absolūtu sajūsmu pameta šovu! Un tūliņ pastāstīšu kāpēc,» savā «Facebook» lapā raksta Anna.

«Kā kristietei un organizācijas «Ētikas tilts Latvijā» (kas iestājas pret visāda veida vardarbību sociālajos medijos - tai skaitā arī emocionālo vardarbību) pārstāvei,

man bija pilnīgs šoks un neērti piedalīties šovā, kas ar pieaugušu cilvēku publisku apsaukāšanu un pazemošanu ceļ sava raidījuma reitingus.

Kā, piemēram: «Jūs visi kā tādi teļi, plīvojošas apakšbikses, lidojošs āmurs, tevi vajadzēja nošaut jau pašā sākumā, izpūties balons utt.»

Tad ko tieši domā cilvēki, kas parakstās uz šādām darba metodēm? Vai tiešām pāris simtu eiro ir tā vērts, lai jaunākajai paaudzei, kas ar interesi veras TV ekrānos, vairāku stundu garumā rādītu lieliskus emocionālās vardarbības paraugus, kas adresēti raidījuma dalībniekiem? Vai tomēr nebija vērtīgāk rādīt patiešām kulturāla cilvēka piemēru, lai jaunā paaudze vēlētos arī tādi kļūt? Ko bērni paņems no šāda dotā piemēra?

Par kultūru - par to, ko es piedzīvoju deju zālē. Šoks! Es patiešām nezināju, ka mūsdienās deju pedagogi vēl joprojām kliedz un pazemo mazos dejotājus.

Emocionāla vardarbība un pazemojums!!!

No vienas puses, es kā personības izaugsmes trenere un psihoterapijas studente varu būt priecīga, ka man aug jauna klientu paaudze, tomēr, no otras puses, tas ir skumji un man ļoti sāp sirds par mazajām dvēselēm, kam šī emocionālā vardarbība un pazemojumi ir ikdiena...»

Jau pēc nepilnas stundas šis Lieckalniņas ieraksts tika likvidēts, par ko runā viņas nākamais ieraksts:

«Aha-ha-ha-ha!!!!! Nepagāja ne vesela stunda, kad mans raksts no «Dejo ar zvaigzni» Facebook mājas lapas tika izņemts! žēl, ka nepaspēju saderēt! Bet vismaz gandrīz stundu noturējās!
Ja kādu šis raksts (iepriekš ievietotais) aizvaino - piedodiet! Tā tomēr ir ļoti aktuāla tēma! Vardarbība emocionālā sociālajos medijos, kā arī izglītības sistēma!!!! Par to IR JĀRUNĀ! Kas tad tas tāds par interesantu domu gājienu? Ja nebūtu cilvēku, kas runā pretī sistēmai, pieļauju, ka vēl joprojām mēs visi dzīvotu alās!»

 
Foto: Ekrānšāviņš

Lauku sēta: plikas pa nātrēm!

Televīzijas šovā «Lauku sēta» tika šajā sezonā redzēta īpaši pikanta epizode. Divas drosmīgākās šova dalībnieces Violeta un Ingūna pusplikas skrēja cauri nātru laukam. Violeta Stepanova un Ingūna Stapāne tika nosauktas par nedēļas lielākajām sliņķēm un gandrīz tika izbalsotas no šova, bet šoreiz abām priekšā jauns izaicinājums un piedāvājums.

Abas dāmas sacentās puskailas, skrienot pa nātrēm, lai būtu pasargātas no izbalsošanas.

Pārējie dalībnieki ir pārliecināti, ka šādam piedāvājumam nekad nepiekristu, it īpaši, ja tas jādara bez apģērba un visas Latvijas priekšā. Abas dāmas viņi sauc par trakām. Lūk, ieskats!

 
Foto: www.facebook.com

Šovs «Misija Marss» izgāzies?

Augusta beigās telekanālā Rīga TV24 sākās realitātes šovs Misija Marss, kurā 6 jaunieši gatavojās vairāk nekā pusgadu dzīvot 80 kubikmetros, imitējot ceļojumu uz Marsu. Šovam bija paredzēts turpināties līdz aprīlim, taču tagad tas esot beidzies, jo visi dalībnieki esot palaisti mājās.

Kā izrādās, šovs nesasniedza vēlamo skatītāju un fanu skaitu. Laikam šāda veida šovi, kas bija populāri vairāk nekā pirms desmit gadiem, šobrīd vairs neinteresē jauno paaudzi.

To apliecina arī situācija, kad studijā nereti neatskanēja gandrīz neviens skatītāja telefona zvans ar jautājumu šova dalībniekam.

Šova organizatori gan uzsvert, ka šovs pārtrūcis, jo dalībnieki neesot spējuši vairs ne fiziski, ne psiholoģiski turēt šova spriedzi un pildīt uzdotos uzdevumus.

 
Foto: publicitātes

Vai var apprecēties šova dēļ? Latvijā var! Un tagad par trīs šķirtām ģimenēm vairāk...

Gada sākumā televīzijā aizsākās šovs «Precos ar svešinieku!», kurā gredzenus mija vairāki svešinieki.

Lai gan eksperti uzsvēra, ka viņu atrastie pāri savā starpā būs saderīgi, pirmais pāris - Zanda Štrausa un Uģis Žogots - izšķīrās jau šova laikā.

Otrs pāris - Zane Laure un Ulvis Grīnvalds - šķiršanās dokumentus iesniedza uzreiz pēc šova nofilmēšanas, bet trešais pāris vēl centās savu laulību saglābt. Zaigu Biģeli un Raimondu Valpēteri eksperti raksturoja kā vissaderīgāko, taču pēc pāris nedēļām arī šis pāris izšķīrās.

Tā ka viela pārdomām - vai tiešām laulības kopdzīves pamatā ir ekspertu novērojumi un secinājumi?
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu