«Limp Bizkit» solistam aizliegts iebraukt Ukrainā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Amerikāņu ņūmetāla grupas «Limp Bizkit» solistam Fredam Dērstam (Fred Durst) drošības apsvērumu dēļ aizliegts iebraukt Ukrainā. Ukrainas drošības dienesti pamatojuši, ka aizliegums esot reģiona «drošības interesēs».

Ukraiņu interneta medijs «Apostrof» ziņo, ka dziedātājam liegts iebraukt Ukrainā turpmākos piecus gadus.

Dērsts oktobrī intervijā krievu laikrakstam «Izvestija» sacīja, ka gribot iegādāties māju Krimā, ko 2014.gadā anektēja Krievija. Viņš tur vēloties dzīvot sešus mēnešus, lai darbotos kā kino un televīzijas producents.

Krimas administrācijas vadītājs Sergejs Aksjonovs publicēja atklātu vēstuli, kurā pauda apņemšanos padarīt Krimu par «jauno Beverlihilsu». Citas vietējās amatpersonas teikušas, ka gatavas piešķirt zemi Rietumu slavenībām, kuras piekritīs dalībai reģiona reklāmas kampaņā.

Septembrī 45 gadus vecais Dērsts paziņoja, ka vēloties iegūt Krievijas pilsonību.

Krievijas pilsonība piešķirta tādām slavenībām kā franču aktieris Žerārs Depardjē un amerikāņu bokseris Rojs Džonss jaunākais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu