«Eagles of Death Metal» apmeklē «Bataclan» koncertzāli Parīzē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupa «Eagles of Death Metal» otrdien apmeklējusi «Bataclan» koncertzāli Parīzē, kur 13. novembrī teroristu sarīkotā slaktiņā dzīvību zaudēja 89 koncerta apmeklētāji. Grupas dalībnieki otrdien ieradās pie aizvērtās «Bataclan» koncertzāles Parīzes austrumos, kur klusējot nolika ziedus. Viņi apskāvās un notrausa asaras.

«Eagles of Death Metal» dalībnieki izdzīvoja, paslēpjoties ģērbtuvē. Taču mirušo vidū bija brits Niks Aleksandrs, kurš tirgoja preces ar «Eagles of Death Metal» simboliku, kā arī trīs ierakstu kompānijas darbinieki.

Kopumā teroraktos Parīzē islāmisti noslepkavoja 130 cilvēkus.

Pirmdien «Eagles of Death Metal» kāpa uz skatuves īru rokgrupas U2 koncertā Parīzē. Rokgrupas solists Džesijs Hjūzs sākumā izpildīja dziedātājas Petijas Smitas dziesmu «People Have the Power», ko dienu iepriekš ar U2 izpildīja Smita pati. Pēc tam Kalifornijas rokgrupa nospēlēja savu dziesmu «I Love You All The Time».

«Iepazīstinu jūs ar dažiem cilvēkiem, kuru dzīves vienmēr būs daļa no Parīzes. Tie ir mūsu brāļi, viņus pirms trim nedēļām aplaupīja uz skatuves,» grupu pieteica U2 solists Bono.

Hjūzs nesenā intervijā teica, ka gribot spēlēt «Bataclan» koncertzālē, kad tā no jauna tikšot atvērta apmeklētājiem.

«Es nevaru sagaidīt, kad nokļūšu atpakaļ Parīzē. Es nevaru sagaidīt uzstāšanos. Mēs vēlamies būt pirmā grupa, kas uzstāsies klubā «Bataclan», kad tas atkal tiks atvērts, jo es biju tur, kad tas uz brīdi apklusa,» intervijā ziņu portālam «Vice News» novembrī stāstīja grupas līderis Džesijs Hjūzs.

«Mūsu draugi devās uz turieni baudīt rokenrolu un nomira. Es gribu doties atpakaļ uz turieni un dzīvot,» teica mūziķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu