«Gangnam Style» zvaigzne atgriežas ar «Daddy»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dienvidkorejiešu dziedātājs «Psy» pirmdien atzinis, ka necerot atkārtot globālā hita «Gangnam Style» panākumus un esot apmierināts ar «kārtējās» korejiešu popmūzikas zvaigznes lomu. «Psy» jaunais albums «Chiljip PSY-Da» ar deviņām dziesmām klajā nācis otrdien, un kā pirmais vēstnesis no tā publicēts video dziesmai «Daddy». Vietnē «Youtube» klips skatīts jau gandrīz 20 miljonus reižu, kas, protams, ne tuvu nestāv blakus rezultātam, ko izdevies sasniegt 2012. gada grāvējam «Gangnam Style».

Satīriskā dziesma «Gangnam Style» par dzīvi lepnajā Seulas rajonā vēl joprojām ir visu laiku populārākais «YouTube» video. Tas skatīts vairāk nekā 2,4 miljardus reižu.

37 gadus vecais dziedātājs atzina, ka viņam neesot bijis viegli sadzīvot ar dziesmas panākumiem un uz viņu liktajām cerībām. «Spiediens un stress bija pārāk liels,» dziedātājs sacīja preses konferencē Seulā pirms jaunākā (septītā) albuma iznākšanas.

Jaunajā klipā «Daddy» dziedātājs iejūtas teju visos iespējamos tēlos. Dziesmas piedziedājumā dzirdama dziedātājas CL balss.

Psy 30. novembrī publicējis vēl vienu video no jaunās plates. Dziesma «Napal Baji» gan vairāk ieturēta disko stilā.

«Psy» uzdeva jautājumu, vai viņš sev prognozē vēl kādu pasaules hitu, uz ko viņš atbildēja noliedzoši. «Nekādā gadījumā,» sacīja mūziķis. «Es nedomāju, ka jebkad notiks kas līdzīgs «Gangnam Style».»

«Es pat vairs neeju uz Gangnamu,» jokoja mūziķis.

Pirms «Gangnam Style» kļuva par interneta sensāciju, «Psy» bija slavens izpildītājs Dienvidkorejā. Viņš bija pazīstams ar provokatīviem dziesmu vārdiem un koncertiem. Daudzi fani pārmeta dziedātājam, ka pēkšņā popularitāte likusi viņam zaudēt agrāko raksturu.

«Rakstot dziesmas, man bieži ienāca prātā doma, vai tās būs tikpat labas kā «Gangnam Style»?» atceras «Psy». «Ja nu ārzemju fani nesaprot dziesmas vārdus? Man vajadzēja laiku, lai izstumtu no sava prāta tamlīdzīgas domas.»

Dziedātājs atzīst, ka labprāt paliktu «tikai vēl viens korejiešu popa izpildītājs».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu