Komiķe Eimija Šūmere sper drosmīgu soli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pirelli/publicitātes

Pasaulslavenais «Pirelli» kalendārs ir kļuvis slavens, pateicoties daudziem provokatīviem foto, kuros kailas pozējušas tādas supermodeles kā Sindija Krauforde, Adriana Lima, Keita Mosa u.c. Šogad amerikāņu portretu fotogrāfe Anna Lū «Annija» Leibovica kā vienīgo supermodeli izvēlējusies tikai «Pirelli» veterāni Natāliju Vodjanovu (Наталья Водянова), pārējās sievietes ir vienkārši drosmīgas slavenības, kuras atļāvušās atsegties Leibovicas kameras priekšā. Viena no viņām - «Inside Amy Schumer» zvaigzne Eimija Šūmere (Amy Schumer).

Melnbaltajā fotogrāfijā 34 gadus vecā Eimija redzama gandrīz pavisam kaila, viņa pozē caurspīdīgās apkašbiksītēs un ar kafijas krūzi rokā. Viņas auguma aprises nudien neatbilst modeles standartiem, taču Eimiju dažas liekās krunkas ap vēdera vidusdaļu nesatrauc.

«Es sāku domāt par veiksmīgu sieviešu lomu dzīvē,» komentē pieredzējusī fotogrāfe. «Vēlējos radīt klasiskus portretus, tādus kuros sievietes izskatās spēcīgas, bet vienlaikus dabiskas.»

Vēl kalendāram pozējušas Džona Lenona atraitne, mākslinieces Joko Ono, rokmūziķe Petija Smita (Patti Smith) un tenisiste Serēna Viljamsa (Serena Williams). «Pirelli» mājas lapā publicētas pirmās četras fotogrāfijas no gaidāmā kalendāra, kā arī ieskats kalendāra tapšanā.

pirellicalendar.pirelli.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu