Kashuks izdod jaunu albumu «Fiction»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kashuks.com

15. novembrī elektroniskās mūzikas producents Kashuks (Kaspar Kubeckis) laiž klajā savu ceturto studijas albumu ar nosaukumu «Fiction». Albumā iekļautas 12 dziesmas, tā kopējais garums ir 47 minūtes, albums būs noklausāms un nopērkams digitālā formātā adresē kashuks.bandcamp.com

«Šajā albumā turpinu sava pēdējā EP «Hand Written Story» tēmu, spēlējoties ar dzīvo skaņu ierakstiem un to apstrādi, bet šoreiz atgriežos arī pie elektroniskās mūzikas elementiem. «Fiction» ir kā nereāla fantāzija reālā vidē. Tie ir sintezatori un citas elektroniskās mūzikas skaņas savienojumā ar skaņu ierakstiem - sadzīvi, dabu, cilvēkiem un dzīvajiem instrumentiem,» tā savu albumu raksturo Kashuks.

Jaunais albums «Fiction» ir tapis šā gada vasarā un rudenī, albuma tapšanas laikā mūziķis ir izdevis arī pāris remiksus latviešu māksliniekiem, viens no tiem ir Dons – «Meduspods», kā arī Prāta vētra – «Ziemu apēst». Ar šo «Prāta vētras» remiksu un dziesmas «Lec» interpretāciju Kashuks uzstājās arī grupas koncerttūrē – «7 soļi svaiga gaisa».

Šobrīd jaunais albums pieejams tikai digitāli, bet ir plānoti arī albumi taustāmā formātā un pasākums ar dzīvo izpildījumu - tuvāka informācija sekos Kashuka sociālajos tīklos.

Mūziķa pēdējais studijas albums «Piece Of A Chance, pt.3» mūzikas ierakstu gada balvā «Zelta Mikrofons 2014» saņēma balvu kā labākais elektroniskās mūzikas albums.

kashuks.com

KASHUKS - Entering the village from FTp on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu