Jaunā Džeimsa Bonda filma turpina dominēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ otro nedēļu pēc kārtas neapšaubāms līderis ir jaunā Džeimsa Bonda filma «Spectre», ziņo «collider.com». Tiesa, īsti nopietnu konkurentu filmai šonedēļ nebija. Jaunnedēļ gan - uz lielā ekrāna iznāks pēdējā «Bada spēļu» daļa «Bada spēles: Zobgaļsīlis. 2. daļa» («The Hunger Games: Mockingjay - Part 2»).

Savā otrajā nedēļas nogalē Ziemeļamerikā «Spectre», kuru režisējis talantīgais britu režisors Sems Mendess, iekasējusi 35,4 miljonus.

Jaunajā kinolentē filmējušies aktieri Daniels Kreigs, Lea Seidū, Kristofers Valcs, Endrū Skots, Ralfs Fainss, Naomi Herisa un Monika Belluči - vecākā Bonda meitene. Itāļu aktrisei ir 51!

Kino kritiķi norāda, ka jaunā Bonda filma atgriežas pie vecās formulas un ir nedaudz vecmodīga versija par aģentu 007.

Filmas tituldziesmu iedziedājis talantīgais britu dziedātājs Sems Smits.

Bondam šajā reizē ir jācīnās ar pasaulē draudīgāko kriminālo grupējumu «Spektrs». Nežēlīgā cīņa, kas notiek reizē ar spekulācijām par britu izlūkdienesta likvidēšanu, negaidīti pašu superaģentu aizvien vairāk tuvina savai pretrunīgajai pagātnei un bīstamiem noslēpumiem.

Trilleris «007:Spektrs» ir līdz šim dārgāk izmaksājušais superaģenta Bonda kino stāsts, jo tā radīšanai tika iztērēti aptuveni 350 miljoni ASV dolāru. Tiesa, eksperti spriež, ka jaunā filma varētu kļūt arī par ienesīgāko kino stāstu Bonda vēsturē.

Otrajā vietā arīdzan nemainīgi animācijas filma «The Peanuts Movie». Tā iekasējusi 24,2 miljonus.

Augstākais jaunums ar 8,4 miljoniem 3. vietā Ziemassvētku filma «Love the Coopers» («Trakie Ziemassvētki ar Kūperiem»).

Foto: publicitātes


Anotācija: Četras Kūperu paaudzes kārtējo reizi ir sanākušas kopā, lai nosvinētu Ziemassvētkus, taču negaidīti ciemiņi un neparedzēti notikumi sagriež vakaru kājām gaisā, galu galā liekot ikkatram no jauna atklāt ģimenes saišu spēku un Ziemassvētku laika neatkārtojamo burvību.

Ģimeniski sirsnīgās svētku laika komēdijas režisore ir Džesija Nelsone («Es esmu Sems»), scenārists – Stīvens Rodžers («P.S. Es tevi mīlu»), bet aktieru ansambli veido lieliskāko zvaigžņu plejāde – «Oskara» balvas laureāti Daiena Kītone («Mūsu dzīve»), Marisa Tomei («Marta īdas») un Alans Ārkins («Mis Saulstariņš»), kā arī Amanda Seifrīda («Mamma Mia!»), Olīvija Vailda («Lācara efekts»), Eds Helmss («Paģiras») un Džons Gudmens («Argo»).

Latvijas kinoteātros no 25. decembra.

Ridlija Skota (Ridley Scott) jaunā fantastikas filma «The Martian» («Marsietis»), kurā galvenajā lomā iejuties Holivudas zvaigzne Mets Deimons (Matt Damon), aktualitāti pamazām zaudē. Šoreiz iekasēti 6,7 miljoni.

Drāma par negadījumu (tiesa, ar laimīgām beigām) Čīles ogļraktuvēs «The 33» startē 5. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu