Foto: «Inokentijs Mārpls» koncertā prezentē CD «Tup’n turies»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Latvijas pankroka grupa «Inokentijs Mārpls» laidusi klajā savu ceturto pilna garuma albumu «Tup’n turies». Albuma raudzības notika vakar, 13. novembrī, Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna namā, Vecrīgā. Koncerta pirmajā daļā skanēja dziesmas no jaunā albuma, bet otrajā - dziesmas no iepriekšējiem albumiem. Aplūko foto!

Albumā apkopotas 14 kompozīcijas, kas radušās visai ilgā periodā - daļa dziesmu sacerētas jau deviņdesmitajos gados. Līdzās grupas oriģinālkompozīcijām albumā iekļauta arī Andra Černova dziesma «Senču kauli» un Māra Šverna dziesma «Nebija vēja», kas dzirdama arī pagājušogad iznākušajā izlasē «Brāļi un māsas».

«Tup’n turies»
«Tup’n turies» Foto: twitter

«Iepriekšējais albums bija veltīts mīlestības tematikai, bet albumā «Tup’n turies» vairāk atrodamas politiskas un sociālas tēmas. Protams, netrūkst arī mīlestības dziesmu. Šis albums ir dabisks turpinājums visiem iepriekšējiem, saglabājot «Inokentijam Mārplam» raksturīgo noskaņu un vienlaikus klausītājiem ļaujot izdzirdēt ko pavisam jaunu,» izsakās mūziķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu