Kantri balva uzceļ Krisu Steipltonu pašā virsotnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Teksasā pagājušās trešdienas vakarā tika pasniegtas ikgadējās AMC (Amerikāņu kantri mūzikas) balvas. Viens no lielākajiem uzvarētājiem izrādījās dziesmu rakstnieks Kriss Steipltons (Chris Stapleton), kurš saņēma trīs balvas. Steipltons saņēma balvu kā labākais izpildītājs vīrietis, kā labākais debitants un par labāko albumu «Traveller». Rezultātā pilnīgi likumsakarīgi, ka viņa aktuālais albums šonedēļ ir kļuvis par pieprasītāko ierakstu ASV.

37 gadus vecā Steipltona albums «Traveller» (Hi Or Hey/Capitol Records), kas sākotnēji topā iekļuva maijā, šīs nedēļas griezumā pārdots 177 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati.

Paradoksāli, ka vienas nedēļas laikā «Traveller» pārdots vairāk eksemplāros nekā laika posmā kopš izdošanas.

Lai arī paša dziedātas dziesmas nekad topos augstās vietās nav pabijušas, Steipltons sarakstījis veiksmīgus singlus citiem popnaktri dziedoņiem (Kenijam Česnijam un Lūkam Braienam).

Amerikāņu kantri mūzikas balvu ceremonija veicinājusi arī citu mākslinieku popularitāti. Tā 2. vietā ar 81 000 vienībām atrodama amerikāņu kantri superzvaigzne - dziedātāja Kerija Andervuda (Carrie Underwood) ar «Storyteller».

Arī kantri dziedoņa Erika Čērča (Eric Church) albums «Mr. Misunderstood» augstajā 3. vietā (76 000).

Aktuālo hitu izlase «Now 56» startē 4. vietā.

25 gadus vecā kanādiešu mūziķa Eibela Tesfeja (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» otrais oficiālais studijas albums «Beauty Behind the Madness» 5. vietā.

Nesen motoavārijā iekļuvušais reperis vienacis «Fetty Wap» (īstajā vārdā Willie Maxwell II ) ar «Fetty Wap» numur 6.

Jaunās mūzikas zvaigznes no Austrālijas, poproka grupa «5 Seconds of Summer», kura nākamgad 4. jūnijā uzstāsies Tallinas «Saku» arēnā, no 1. vietas nokritusi uz 7.

Izlase «We Love Disney» numur 8, bet rokgrupas «Def Leppard» jaunais albums «Def Leppard» noslēdz top10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu