Kongresu namā notiks devītais «Muzikālais skudrupūznis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Svinot rokenrola grupas «Keksi» dibinātāja un basģitārista Aleksandra Sircova jeb Muraveja 58. dzimšanas dienu, 2016. gada 2. janvārī Rīgas Kongresu namā notiks devītais «Muzikālais skudrupūznis», informē grupas menedžeris Ingus Leontjevs.

Katru gadu grupa cenšas iepriecināt savus talanta cienītājus ar ko nebijušu - šogad tā ir sadarbība ar estrādes leģendu un koncerta īpašo viesi Viktoru Lapčenoku. Viņa slavenākās dziesmas kopā ar grupu «Keksi» un «Mirage Jazz Orchestra» ieguvušas jaunu, rokenrolam raksturīgu skanējumu. Uz skatuves kāps arī Ivars Pētersons ar grupu, Lietuvas blūza karaliene Arina ar grupu «Veto Bank», grupa «Cements» un «Creedance project» no Latvijas. Koncertu vadīs Andris Freidenfelds.

Koncerta biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā.

Kā stāsta Leontjevs, sekojot tradīcijām, februārī «Keksi» dosies Latvijas reģionu tūrē, priecējot klausītājus Krustpilī, Alūksnē, Valmierā, Siguldā, Blīdenē, Liepājā un Palangā.

«Keksi» ir viena no Baltijā zināmākajām grupām, kas spēlē rokenrola, «rockabilly», «boogie» un «rythm’n’blues» stila mūziku. Grupa dibināta 1997. gadā Cēsīs. Šo gadu laikā «Keksi» piedzīvojuši raibu koncertdzīvi, muzicējuši neskaitāmos festivālos Latvijā un ārvalstīs, priecējuši publiku autorkoncertos un piedzīvojuši dažādas pārmaiņas. Tā spēlējusi kopā ar tādām pasaules zvaigznēm kā «Boney-M», Meisija Greja, «Smokie» un «Ottawan», kā arī māksliniekiem no Latvijas - Intaru Busuli, Lindu Leen, Normundu Rutuli, Aiju Andrejavu u.c.

Grupas sastāvā muzicē astoņi profesionāli mūziķi - vokālists Dāvis Matskins, bekvokālists un elektriskās ģitāras spēlētājs Viktors Eunapu, taustiņinstrumentālists Gints Žilinskis, sitaminstrumentālists Villijs Strods, baritona saksofonists Ēriks Kibermanis, tenorsaksofonists Roberts Martinovskis, trompetists Reinis Puriņš un basģitārists Aleksandrs Sircovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu