Video: Ivo Fomins izdod jaunu albumu un piedāvā jaunu, romantisku videoklipu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Šonedēļ pie klausītājiem nonāks Ivo Fomina jaunais albums «Nekas jau nebeidzas». Tajā iekļautas gan jau popularitāti un klausītāju atzinību ieguvušas dziesmas - «Putni bez spārniem», «Šodien» un albuma tituldziesma «Nekas jau nebeidzas», gan arī jaunas un vēl nepublicētas dziesmas. Visu albumā iekļauto dziesmu autori ir Ivo Fomins (mūzika) un Guntars Račs (vārdi). Pavisam albumā iekļautas deviņas dziesmas. Tāpat 6.novembrī Ivo faniem ir iespēja redzēt jauno videoklipu!

Ivo Fomins: «Parasti albumos ir atrodamas divpadsmit un vairāk dziesmu, bet es izlēmu, ka pietiks ar deviņām tādām, kuras ir tematiski vienotas un par kurām mēs grupā esam pārliecināti, ka tās ir mūsu šā brīža labākās. Albuma nosaukums «Nekas jau nebeidzas» runā pats par sevi, jo darbs pie sasniegtā nekad neapstājas un mūs gaida arvien jauni izaicinājumi. Dziesmas ir par mīlestību, par dzīvi un par to, kā mēs šobrīd jūtamies. Esam rūpīgi pie tām strādājuši. Tās cita citu saturiski un muzikāli papildina un veido kopīgu stāstu. Iespējams, kāds saklausīs nelielu kantri noskaņu vai pop roka pazīmes, bet tas nav neapzināti. Man gribējās mazliet pārkāpt viena žanra robežas. Es izpildu to mūziku, kas man vislabāk patīk, un daudz neprātoju par to, kādā žanrā kāds to ierindos.»

6.novembrī līdz ar jauno soloalbumu tiks publicēts arī šā brīža aktuālās dziesmas «Šodien» video, kuru veidojis producents Ritvars Bluka. Piektdien tiks prezentēta arī jaunā mājas lapa www.ivofomins.lv, mājas lapā būs atrodama aktuālākā informācija par koncertiem un citiem projektiem, kuros mūziķis piedalās. Mājas lapā būs arī iespēja pasūtīt jauno albumu.

Šis ir jau piektais Ivo Fomina soloalbums kopš dueta «Fomins&Kleins» darbības pārtraukšanas.

Nu jau vairāku gadu garumā Ivo Fomins savu muzikālo karjeru veiksmīgi turpina kopā ar mūziķiem Robertu Dinteru (ģitāra), Kristapu Leiti (ģitāra) un Ēriku Hanzovski (bungas).

Albuma sagatavošanu un izdošanu organizējusi pašu mūziķu dibināta mūzikas kompānija «Amber music». Tāpēc albuma iznākšana ir ne tikai muzikāls notikums, bet arī uzdrīkstēšanās un pilnīgi jauna pieredze mūziķiem.

Jaunais albums muzikāli un tehniski organizēts un ierakstīts Liepājā – Ivara Sudmaļa un mūziķu izveidotajā ierakstu studijā Roberta Dintera virsvadībā.

«Labo ierakstu studijā», Rīgā Jānis Kalve veicis jaunā albuma skanējuma apstrādi un tā saucamo miksēšanu. Albumu izplata Ivo ilggadējie sadarbības partneri kompānija «Mikrofona ieraksti».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu