Jaunais «Coldplay» albums iznāks decembrī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. decembrī iznāks britu grupas «Coldplay» jaunais albums «A Head Full of Dreams», kas varētu būt grupas pēdējais ieraksts. Pagājušā gada nogalē «Coldplay» solists Kriss Mārtins salīdzināja gaidāmo albumu ar grāmatu sērijas «Harry Potter» («Harijs Poters») pēdējo daļu, sakot, ka tas «kaut kam pieliks punktu». Šodien publicēts jaunā albuma pirmais vēstnesis - singls «Adventure Of A Lifetime».

Britu radio personība Niks Grimšovs savā raidījumā jautāja grupai par iespējamo uzstāšanos nākamā gada Glastonberijas festivālā. «Mēs to ļoti gribētu. Tās ir mūsu garīgās mājas. Varbūt mums vajadzēja piezvanīt un pieteikties,» joko Mārtins.

Visi iepriekšējie «Coldplay» albumi sasnieguši pirmo vietu Lielbritānijas mūzikas topā.

Grupas nesenākais albums «Ghost Stories» iznāca 2014. gadā. Grupa atklāja, ka uzreiz pēc tā izdošanas dalībnieki esot atgriezušies ierakstu studijā, lai ierakstītu jaunu albumu. Tas būšot «krāsaināks un priecīgāks» par iepriekšējo, sola Mārtins.

Foto: Publicitātes foto

Jaunajā albumā būs dziesmas, kas ierakstītas kopā ar amerikāņu popzvaigzni Bejonsē (Beyoncé), britu mūziķi Noelu Galaheru (Noel Gallagher) un zviedru dziedātāju Tūvi Lū (Tove Lo).

Nākama gada sākumā «Coldplay» dosies koncertturnejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu