Noels: Glastonberijas festivāls nevar atļauties «Oasis» apvienošanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu mūziķis Noels Galahers paziņojis, ka Glastonberijas mūzikas festivāla rīkotāji «nemaksā pietiekami», lai liktu viņam apsvērt grupas «Oasis» apvienošanās koncertu. Brāļu Noela un Līema Galaheru grupa izjuka 2009. gadā, taču nav rimušās baumas par tās iespējamo apvienošanos. Galahers iepriekš novērtējis, ka esot «viena procenta iespēja», ka «Oasis» varētu apvienoties.

«Es nezinu, kāpēc atkal no jauna parādās baumas par Glastonberiju,» Galahers teica intervijā avīzei «Daily Star». «Vai es tam kādreiz piekristu? Baidos, ka viņiem nav gana daudz naudas. Viņi vienkārši nemaksā pietiekami.»

«Esmu dažas reizes tur jau spēlējis. Zinu, cik daudz viņi maksā, un tas nav pietiekami,» norādīja mūziķis.

Nesenā britu mūzikas žurnāla NME aptaujā izrādījās, ka visvairāk lasītāju vēlētos, lai nākamā gada Glastonberijas festivāla galvenie viesi būtu «Oasis».

Galahers intervijā atklāja, ka viņam divas reizes piedāvāta vieta dziedāšanas šova «The X Factor» žūrijā, taču viņš neesot piekritis. «Es labāk skatos to mājās kopā ar savu meitu,» teica dziedātājs. «It kā man nepietiktu, ko darīt! Būtu absurdi vēl katru vakaru sēdēt televīzijā.»

Galahera un grupas «High Flying Birds» nesenākais albums «Chasing Yesterday» iznāca februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu