Fils Kolinss atgriežas mūzikā, lai «parādītu bērniem, ko dara tētis»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/philcollins

Britu dziedātājs Fils Kolinss (Phil Collins) paziņojis par plāniem izdot pirmo albumu 13 gadu laikā un doties koncertturnejā. Rokgrupas «Genesis» bijušais solists un bundzinieks trešdien publicētā intervijā teica, ka savā mājā Maiami ierīkojot ierakstu studiju. Tuvākā mēneša laikā viņš sāks darbu pie jauna albuma.

«Es vairs neesmu atvaļinājumā,» viņš sacīja žurnālam «Rolling Stone». «Mani bērni ir jau izauguši - vienam ir 10, otram 14, un viņi vēlas zināt, ar ko nodarbojas tētis,» viņš saka. «Viņi vēl bija autiņos, kad uzstājos ar beidzamās turnejas koncertiem.»

Atgādinām, ka 64 gadus vecais Kolinss 2011. gadā paziņoja par aiziešanu no mūzikas industrijas, taču jau pirms paziņojuma par jaunu albumu bija piekritis uzstāties labdarības koncertā Maiamibīčā 12. decembrī.

Visā pasaulē pārdoti 100 miljoni Kolinsa soloierakstu un vēl 150 miljoni «Genesis» albumu eksemplāru.

Kolinss pārcēlās uz dzīvi Šveicē pēc šķiršanās no sievas Orianas 2006. gadā. Pāra dēli dzīvoja ar māti Floridā.

Kolinss atzina, ka ar šķiršanos iesācies drūms posms viņa dzīvē. «Kavēju laiku, skatoties televīziju un dzerot. Tas mani gandrīz nogalināja. Taču neesmu lietojis alkoholu jau trīs gadus,» sacīja dziedātājs.

Kolinsa pēdējais albums «Testify» iznāca 2002. gadā. Pēc tam Kolinss pievērsās citiem projektiem, tostarp mūzikas sacerēšanai mūziklam «Tarzan» («Tarzāns»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu