Raidījums «Mana dziesma» pārsteidz ar krasi atšķirīgajiem komandu spēlētājiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Svētdienas vakarā LTV muzikālās spēles «Mana dziesma» devītajā duelī tiksies divas spēcīgas un zinošas komandas, kuras ne tikai mēģinās viena otru pārspēt erudīcijā un veiklībā, bet arī nebaidīsies skatītājiem atklāt savas iemīļotākās dziesmas, kuras ceļ spārnos.

«Mana dziesma» 9. spēlē Intars savas komandas goda aizstāvēšanai pulcējis trīs brašus un latviešu mūzikā varen zinošus puišus – dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu, radio personību un vienu no «Muzikālās bankas» vadītājiem Kasparu Mauriņu un vēl vienu latviešu dziedātāju – šarmanto Jāni Moiseju!

Redzēs, cik ātri puiši spēs atsaukt atmiņā īstos dziesmu nosaukumus un vai viņi nepadosies Dagmāras komandas daiļo dāmu valdzinājumam!

Dagmāras komandu pārstāvēs un dāmu godu aizstāvēs pozitīvā un ar trāpīgu valodu apveltītā Aija Legzdiņa, kuru pazīstam kā vienu no lustīgā māsu Legzdiņu dueta, operas soliste, kura ļoti labi pārzina arī populāro mūziku, Jolanta Strikaite-Lapiņa un dziedātāja, dziesmu autore un Latvijas Nacionālā teātra aktrise Zane Dombrovska.

Vai dāmu saliedētība, zināšanas un apburošie smaidi palīdzēs viņām uzveikt Intara komandas spēlētājus?

Abas komandas izcelsies ar cīņas sparu, vēlmi uzvarēt, dziesmu pārzināšanu, pozitīvismu, jokošanu.

Raidījuma pozitīvisms ikvienu sagatavos nākamajai darba nedēļai!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu