Emocijas plūst pāri malām. Gvena Stefani dzied par šķiršanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien koncertā Ņujorkā grupas «No Doubt» soliste Gvena Stefani (Gwen Stefani) izpildīja pavisam jaunu dziesmu «Used To Love You», kura acīmredzami stāsta par dziedātājas personisko dzīvi, proti, augustā plaši aprunāto Stefani šķiršanos no bijušā grupas «Bush» solista Gevina Rosdeila (Gavin Rossdale, 49).

«Es vēlos dalīties ar kādu dziesmu, ko nesen sacerēju,» publikai teikusi 46 gadus vecā Stefani. «Dziesma ir ļoti īpaša.»

«Izskatās, ka neviens tev nav iemācījis, kā mīlēt,» vēsta dziesmas vārdi. «Tu aizej, es palieku, tu vari paturēt visas atmiņas.»

Atgādinām, ka Stefani un Rosdeils laulībā nodzīvoja 13 gadus.

Augustā Stefani iesniegusi dokumentus par šķiršanos Losandželosas Augstākajā tiesā. Par šķiršanās iemeslu minēta abu pušu nesaprašanās, taču abi vēlas dalītu aizbildniecību, audzinot savus trīs dēlus - deviņus gadus veco Kingstonu, sešus gadus veco Zumu un 19 mēnešus veco Apolo.

Stefani pēdējais soloalbums «The Great Escape» iznācis 2006. gadā, taču bija plānots jau agrāk šogad klajā laist jaunu albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu