Katy Tindemark savu dzimšanas dienu sagaida Parīzes policijas iecirknī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Dziedātāja Katy Tindemark savu divdesmit septīto dzimšanas dienu devās sagaidīt kopā ar savu mīļoto vīrieti Parīzē, bet viss nebija tik skaisti un sapņaini, kā varētu iedomāties. Ceļojums izvērtās par īstu murgu.

Dziedātāja Katy Tindemark savu divdesmit septīto dzimšanas dienu neplānoja vispār svinēt, bet nu ir droša, ka tieši šo dzimšanas dienu viņa neaizmirsīs nekad dzīvē.

«Pāris dienas pirms dzimšanas dienas draugs man uzdāvināja dāvanu – ceļojumu uz Parīzi, lai sagaidītu dzimšanas dienu romantiskā atmosfērā,» stāstu iesāk Katy Tindemark.

Dziedātāja ielidoja Francijā deviņos vakarā un uzreiz devās uz populāro izklaides vietu Monmartru, tā ir vieta, kurā vienmēr pulcējas daudz vietējo mūziķu. Katy Tindemark izdevās gan uzdziedāt, gan uzspēlēt kopā ar tiem visu iemīļotas populāras dziesmas.

Tāpat ceļojuma iesākumā izdevās satikt daudzus jaukus un pozitīvus cilvēkus, ar kuriem tika pavadīts kopā vakara iesākums.

Viss trakākais sākās ap diviem naktī, un galvenais, ka ne dziedātāja, ne viņas draugs neatceras neko, kas notika no vieniem līdz trijiem naktī, tātad, iespējams, pozitīvie, jaukie cilvēki nemaz nebija tik jauki.

«Atceros, ka cilvēki aizbēga un mans draugs gulēja uz zemes bezsamaņā, vairākas stundas viņš nenāca pie samaņas. Sapratu, ka mums nozagtas mantas, šoka stāvoklī lūdzu palīdzību frančiem, bet viņi nesaprata neko no tā, ko viņiem stāstu angļu valodā,» nepatīkamajās atmiņās dalās Katy Tindemark.

Pēkšņi Katy ieraudzīja policijas mašīnu, skrēja pie tās un beidzot tika uzklausīta. Policisti bija ļoti operatīvi, jau pēc divdesmit minūtēm tika aizturēti zagļi.

Sekoja vairāk nekā divdesmit stundas policijas iecirknī, kā arī policistu vizītes slimnīcā, kur pēc starpgadījuma ārstējās dziedātājas draugs.

Beigu beigās visas mantas, izņemot naudu, tika atgūtas, un pēc septiņiem vakarā dziedātāju un viņas draugu izlaida no policijas un ārstu uzraudzības.

«Paspējām pat aizbraukt uz Eifeļa torni un tomēr ar šampanieti atzīmēt dzimšanas dienu Eifeļa torņa augstākajā stāvā. Tāda nu bija mana divdesmit septītā dzimšanas diena. Saprotu, ka varēja būt daudz, daudz trakāk, bet tā ieguvām tikai pāris zilumus un neaizmirstamas ne tās patīkamākās emocijas. Domāju, pasaulē vēl nav piedzimis cilvēks, kurš, pāris dienu pabijis Parīzē, tā arī neaizietu apskatīt Eifeļa torni,» ar sarkasmu piemetina Katy Tindemark.

Pāris paspēja apmeklēt arī Luvru, bet diemžēl Džokondu tā arī neatrada muzeja lielā apjoma dēļ. Tāpat netika apmeklēts blūza klubs, kuru viņi ļoti vēlējās apmeklēt.

«Parīzē ir ļoti skaisti, bet tagad es baidos tur atrasties, jo romantiskajā pilsētā ir daudz kriminalitātes,» nobeidz Katy Tindemark.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu