Internetā nopludinātas vairāk kā piecdesmit Amberas Hērdas kailfoto (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Modele un aktrise Ambera Hērda ir pēdējā no hakeru upuriem, bet sievietei nepaveicās vairāk kā citām zvaigznēm, jo Ambērai patīk sevi fotografēt kailu un tāpēc, internetā pateicoties hakeriem ir atrodamas vairāk kā piecdesmit dažādas fotogrāfijas, kurās zvaigzne redzama kaila.

Aktrise Ambēra Hēra ir viena no pēdējiem upuriem, kuras telefons ir uzlauzts un viņas privātās dzīves fotogrāfijas nopludinātas internetā.

Hērda pievienojas Kimai Kardašjanai, Keitai Aptonei un Dženiferai Lorensai, kuru telefoni arī tikuši veiksmīgi uzlauzti.

Hērda apstiprinājusi, ka internetā atrodamās fotogrāfijas ir viņas, aktrise gluži kā Kima Kardašjana ir uzņēmusi daudzus «selfijus», kurus sūtījusi savam mīļotajam, lai viņš neaizmirst kāda viņa izskatās kaila.

Ambera ir viena no retajām aktrisēm, kura nevēlas publiskot savu privāto dzīvi, par to stāstīt, nu, sieviete ir cietusi visvairāk no visām Holivudas zvaigznēm.

Aktrises līgavainis, aktieris Džonijs Deps dara visu, lai bildes pazustu no interneta vides.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu