«U2» solista Bono meita fotografējas pikantā sesijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto/GQ

Īru rokgrupas «U2» solista Bono meita Īva Hjūsone (Eve Hewson) piedalījusies pikantā fotosesijā vīriešu izdevumam «GQ». Tagad 24 gadus vecā aktrise izaugusi par tumšmatainu skaistuli, turklāt labākajā no pikantajiem foto Bono meita pozē tumši zaļā satīna naktskreklā.

Īva izaugusi par ļoti pievilcīgu dāmu, bet negozējas tēva slavas saulītē vien. Bono meita cenšas sevi pierādīt aktiermākslā. Šobrīd viņa filmējas seriālā «The Knick» kopā ar Ouenu Vilsonu, tēlo medmāsu Lūsiju Elkinsu. Drīzumā viņu varēs redzēt režisora Stīvena Spīlberga jaunajā filmā «Bridge of Spies» (Spiegu tilts), kur piedalās arī aktieris Toms Henkss.

«GQ» intervijā aktrise atklāja: lai arī šobrīd dzīvo Ņujorkā, viņas īru saknes seko visur, kurp viņa dodas, - Īvas Bruklinas dzīvoklim pretējā ielas pusē atrodoties īru bārs.

Hjūsone ir dzimusi Dublinā, tomēr viņas īru akcents nav tik izteikts kā tēvam. Intervijā jaunā aktrise atklāj, ka to iespējams dzirdēt vien brīžos, kad viņa dusmojas un ir jākliedz.

«GQ» savā mājaslapā publicējis trīs fotogrāfijas ar Bono meitu. Visos foto Īva Hjūsone, tērpusies naktskreklā, korsetē vai apakšveļā, pozē guļamistabā.

Skaisti!

Random. #Eve

A photo posted by Eve Hewson Source (@evehewsonsource) on



Eve and her dad, Bono, in the Vanity Fair party. February 24 2013. #Eve #Bono

A photo posted by Eve Hewson Source (@evehewsonsource) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu