Aktieris Jānis Āmanis nespēj klusēt, dzirdot, ka deputāti sev palielina algas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis, izdzirdot, ka Saeima nobalsojusi par savu darba algu palielināšanu, nespēja klusēt un izteica savu viedokli portālā «Facebook».

Aktieris Jānis Āmanis portālā «Facebook» raksta, ka tā nu reiz ir cūcība, piebilstot, ka ir maigi izteicies.

«Mēs, sasodīts, viņiem maksājam algu un viņi brīvi sev palielina savas «maziņās algas»! Vai mēs vispār gribam palielināt tās viņiem?» dusmīgi jautā Jānis.

Aktieris spriedelē par nodokļu palielināšanu, nodokļu atvieglojumu noņemšanu, jo valstij jāatdod parāds, valstij naudas nav…

«Tikai nevajag melot, veidot daudzās komisijas un imitēt darbu,» aizdomājas Jānis.

Mākslinieks uzskata, ka šī nu ir lieliska iespēja valsts prezidentam parādīt sevi! Piebilstot gan, ka parasti jau tos liekēžus un prusakus izšķaida, bet viņi savelkas atpakaļ.

Aktiera draugi steidz komentēt mākslinieka ierakstu, atbalstot viņa viedokli, vai dalīties ar šo ierakstu savās portāla «Facebook» lapās. Ar ierakstu dalās arī slavenības, kuras piekrīt aktiera viedoklim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu