Dohertijs pirms atceltajiem koncertiem piedzīvojis panikas lēkmi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pagājušonedēļ nācās atcelt divus rokgrupas «The Libertines» koncertus Lielbritānijā, jo solists Pīts Dohertijs esot piedzīvojis «nopietnu panikas lēkmi». Kā jau ziņots, ceturtdien «The Libertines» koncerts Londonā tika atcelts divas stundas pēc plānotā sākuma. Vienlaikus tika atcelta arī nākamajā dienā paredzētā uzstāšanās Mančestrā, kā arī intervija raidorganizācijas BBC 1.radiostacijā.

«Vairākas stundas pirms plānotās uzstāšanās «Electric Ballroom» koncertzālē Pīters piedzīvoja nopietnu panikas lēkmi,» teikts grupas izdotā paziņojumā presei. «Labākais risinājums šādās situācijās ir turēties tālāk no panikas izraisītāja, tāpēc viņš agrā piektdienas rīta stundā devās uz viesnīcu, lai būtu kopā ar saviem tuvākajiem draugiem.»

«Menedžeri pieņēma lēmumu atcelt koncertu Mančestrā. Viņu galvenā prioritāte bija Pītera labklājība,»

norādīts paziņojumā.

Par 36 gadus vecā Dohertija problēmām izteicies arī viņa psihologs. «Nemieru ir viegli noslēpt, un tas apvīts ar dažādiem aizspriedumiem. Dažreiz tam nav nekādu redzamu pazīmju. Tā ir psiholoģiska pieredze. Ja cilvēks no tā cieš, tad viņam jādara viss iespējamais, lai aizturētu šīs sajūtas,» skaidro Dilans Kerrs. «Tas ir labi, ka Pīters cenšas dzīvot normālu dzīvi. Šo reakciju uz stresu viņam iemācīja rehabilitācijas klīnikā tā vietā, lai noslēgtos. Izvairies no stresa un atgriezies normālā vidē.»

Pagājušonedēļ iznāca «The Libertines» jaunākais albums «Anthems for Doomed Youth». Tas ir grupas pirmais ieraksts pēc 11 gadu pārtraukuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu