Grupa «Triānas parks» prezentē jauno sastāvu un savu pirmo albumu (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Grupa «Triānas parks» uz skatuves darbojas jau sešus gadus un beidzot ir ieguvusi sev perfekto komandu un spēj muzikāli iegūt tieši tādu skaņu, kādu vēlas. Tas viss ir dzirdams grupas pirmajā nepilnajā albumā.

29. augustā grupa «Triānas parks» prezentēja ilgi gaidīto EP albumu, kurā var atrast sešas jaunas dziesmas, pasākuma ietvaros jauno albumu varēja iegādāties par īpašu cenu, šo iespēju steidza izmantot grupas fani.

«Triānas parks» savus svētkus svinēja, uzrīkojot nelielu albuma atklāšanas ballīti veikalā «Paviljons», uz ballīti tika aicināti grupas kvēlākie fani un atbalstītāji.

Viesi ierodoties varēja baudīt dažādas veselīgas uzkodas, ēst dārzeņus, saldas kūciņas un dzert ābolu sulu no īpašām mazām kolbiņām.

Vēlāk ierodoties grupai, fani aizmirsa par ēšanu, bet gaidīja grupas uzstāšanos. «Triānas parks» prezentācijas vakarā izpildīja četras jaunās dziesmas, dziesmas izskanēja akustiskajā versijā, kas radīja interesantu un nedzirdētu skanējumu iemīļotām grupas dziesmām.

Vēlāk mākslinieki apsveica cits citu un visus palīgus lielajā dienā, kā arī nosūtīja īpašu video sveicienu savam Igaunijā dzīvojošajam producentam.

Vakara oficiālās daļas noslēgumā grupa aicināja visus klātesošos apskaut citam citu un veicināt mīlestību un pozitīvismu.

Grupas «Triānas parks» sastāvā ir notikušas izmaiņas, grupa ir ieguvusi jaunu ģitāristu, kuru lūdz mīlēt un cienīt, un pieņemt.

Pēc oficiālās daļas bija iespēja iegūt grupas autogrāfus, kurus mākslinieki labprāt rakstīja uz jaunā albuma vāciņa.

Grupa arī labprāt fotografējās ar faniem un atbildēja uz ikvienu jautājumu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu