«The Libertines» jauno albumu «reklamē» ar koncerta atcelšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu rokgrupa «The Libertines» ceturtdien atcēlusi koncertu Londonā divas stundas pēc paredzētā sākuma, vēsta laikraksts «The Guardian». «The Libertines» koncerta sākums mūzikas arēnā «Electric Ballroom» bija plānots plkst.21.15, taču grupa tā arī neparādījās uz skatuves. Plkst.23.30 grupas pārstāvis paziņoja faniem, ka uzstāšanās tiek pārcelta uz vēlāku datumu.

«Radusies medicīniska ārkārtas situācija, tāpēc šīvakara koncerts tiks pārcelts,» viņš teica.

«The Libertines» vēlāk publicēja paziņojumu sociālajos tīklos. «Neparedzētu apstākļu dēļ nācies atlikt pilnībā izpārdotos «The Libertines» koncertus «Electric Ballroom» arēnā Kamdenā un Mančesteras «Ritz» rītdien. Pīters, Karls, Džons un Gerijs no visas sirds atvainojas faniem un sola saplānot jaunus koncertus, cik ātri vien iespējams. Tas nekādi neietekmēs «The Libertines» pārējos plānus,» teikts grupas «Facebook» lapā.

Piektdien, 11. septembrī, iznāk «The Libertines» jaunākais albums «Anthems for Doomed Youth», kuru grupa popularizē ar vairākiem nelieliem koncertiem, un, izskatās, ka arī šo koncerta atcelšanas skandālu. Tas ir grupas pirmais ieraksts pēc 11 gadu pārtraukuma.

«The Libertines» dalībnieki Pīts Dohertijs, Karls Barats, Džons Hasals un Gerija Pauels jau uzstājušies Glāzgovā, Notingemā un Bristolē.

Tikmēr ārvalstu mediji ziņo, ka kāds retu grāmatu tirgotājs izsolīšot Dohertija cietumā rakstīto dienasgrāmatu un piezīmju grāmatiņu. Prognozēts, ka katru varētu izsolīt par vairāk nekā 4000 sterliņu mārciņu (5500 eiro).

Dienasgrāmatu ar dziesmu vārdiem un ilustrācijām Dohertijs sarakstīja 2003. gadā, kamēr izcieta cietumsodu par ielaušanos grupas biedra Karla Barata dzīvoklī.

Dohertijs 2009. gadā viesojās festivālā «Positivus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu