Katrīne Lūkins dzied un filmē klipu filmas «Jauns sākums» stilā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu dziedātāja Katrīne Lūkins, kas pagājušogad startēja Eirovīzijas nacionālajā atlasē, iedvesmojusies no amerikāņu filmas «Jauns sākums» (Begin Again) un ieraksta dziesmu dažādās Rīgas vietās. «Tas bija interesants eksperiments, kuram labprāt ļāvos. Ierakstījām manu jaunāko singlu «Running To You» gan Doma laukumā, gan Andrejsalā, gan parciņā pie Operas,» ar iespaidiem priecīgi dalās Katrīne. «Filmēšanas laikā pienāca japāņu tūristi un lūdza kopā nofotografēties, un tad mēs nospēlējām viņiem nelielu koncertu.»

Katrīne Lūkins ir dzimusi un augusi Zviedrijā un tikai pirms pāris gadiem ieguva Latvijas pilsonību, un patlaban dzīvo Latvijā, kur nodarbojas ar savu sapni – dziedāšanu. Šobrīd Katrīne strādā studijā pie sava debijas albuma.

4. septembrī ar Katrīnes uzstāšanos filmas «Jauns sākums» Latvijas pirmizrādē tiks aizsākta filmas demonstrācija, filma būs noskatāma visos Latvijas kinoteātros.

«Filmas galvenās varones stāsts nav gluži vārds vārdā kā manējais, tomēr te ir līdzība,» stāsta Katrīne Lūkins. «Šobrīd arī es strādāju pie jaunām dziesmām un jauna albuma. Mainās mans stils un izjūtas, un liekas, ka arī man tas būtu kā jauns sākums.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu