Slavenības, kuras nesmādē arī seksa klubu apmeklēšanu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ikviena Holivudas slavenība ir pieķerta alkohola reibumā pametot naktsklubu, bet ir daudzas slavenības, par kurām baumo, ka viņas nesmādē arī seksa klubu apmeklēšanu.

Emīlija Blanta un viņas vīrs Džons Krasinskis izdomāja, ka drauga, aktiera Meta Deimona dzimšanas dienā ir jāizdara kas traks, un pāris nolēma, ka visi viesi apmeklēs vienu no Londonas seksa klubiem. Aktrise uzrakstījusi savam kolēģim Tomam Krūzam, ka vakariņu vietā viņi plāno doties uz seksa klubu, bet, ja viņš nejūtas komfortabli, visi var mainīt plānus. Toms Krūzs nevēlējās laupīt izklaides prieku, tāpēc devās uz ballīti, tikai lika visiem apsolīt, ka viņu neatstās vienu seksa klubā.

Viena no Anglijas būtiskākajām un mīlētākajām personām Keita Midltone neliekas tāda tipa cilvēks, kurš apmeklētu seksa klubus, bet sieviete pati ir atzinusi, ka jaunības un skolas gadi bijuši traki. Keitas skolas laika draudzene vada ballītes vienā no Anglijas seksa klubiem, un pirms iemīlēšanās princī Viljamā Keita bijusi šo ballīšu biežs viesis. Liekas neticami, bet kurš gan varēja iedomāties, ka Keita iziet sabiedrībā bez apakšveļas un to viņa nemaz nenoliedz.

Dziedātāja Riana ne tikai neslēpj, ka apmeklē seksa klubus, bet labprāt padalās pieredzē. Redzētais Taizemes populārākajā klubā viņu gan spēja šokēt, jo seksa rotaļās kopā ar cilvēkiem piedalījās arī dzīvnieki.

Dziedātāja Lady Gaga apmeklē seksa klubus, bet arī mēdz sniegt intervijas tieši šādās vietās. Dziedātājai patīk apmeklēt dažādās valstīs šādas iestādes un likt kādam žurnālistam iemūžināt viņas pieredzi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu