Džastins Bībers cenšas parādīt, ka viņam ir sirds (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zākātais un mīlētais jaunais mūziķis Džastins Bībers pēc daudzajām nebūšanām, konfliktējot ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, nolēmis sabiedrībai demonstrēt savu labo pusi - sociālajos tīklos viņš ievietojis bildi, kurā redzams čatojot ar pazīstamo pakistāniešu aktīvisti - meiteni, kuru galvā par iešanu skolā sašāva reliģiskie fanātiķi.

Bībers Instagram ievietojis bildi, kurā redzams, ar telefona aplikācijas palīdzību pļāpājot ar Malalu Jusufzu.

«Tikko «FaceTime» parunāju ar Malalu Jusufzu. Viņai ir tik neticams stāsts. Nevaru vien sagaidīt personisku tikšanos ar viņu, lai parunātu, kā varu atbalstīt viņu un @malalafund. #love,» komentēja Bībers.

Bībers tādējādi licis manīt, ka gatavs ar savu popularitāti sniegt palīdzīgu roku Malalas izveidotajam labdarības fondam, kurš cīnās par par meiteņu piekļuvi izglītībai Pakistānā, kur liela daļa sabiedrības uzskata, ka meitenēm skolā nav jāiet.

Foto: AP/Scanpix

Malalu galvā par iešanu skolā 2012. gadā sašāva talibu kaujinieki. Meitene ilgi cīnījās par dzīvību, līdz tika pārvesta ārstēties uz Lielbritāniju. Meitene pirms incidenta arī rakstīja internetā par to, cik grūti meitenēm Pakistānā izglītoties. Pēc atveseļošanās viņa savām publiskajām aktivitātēm neatmeta ar roku un izveidojusi labdarības fondu izglītības veicināšanai.

Foto: AP/Scanpix

Jāatgādina, ka Bībers pēdējā laikā turpina spodrināt savu popa - nebēdņa statusu ar savādiem izlēcieniem un publisku konfliktēšanu ar vairākām slavenībām. Nesen prese ziņoja, ka viņu par nekaunīgu mutes brūķēšanu iekaustījis pazīstamais aktieris Orlando Blūms.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu