Kortnija Koksa laulāsies Īrijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Kortnija Koksa un viņas līgavainis roka grupas «Snow Patrol» ģitārists Džonijs Makdeids kāzas rīkos Īrijā, vēstī britu tabloīds «The Sun».

Komēdijseriāla «Cougar Town» zvaigzne Koksa pastāstīja, ka viņa izvēlējusies laulāties Īrijā, jo viņai iepatikusies šīs valsts pilsētā Galvejā esošā viduslaiku Ešfordas pils, un tieši tur abi saderinātie izlēma rīkot kāzas.

Makdeids bildināja savu draudzeni jūnijā pēc sešu mēnešu ilgām attiecībām. Pāris arī dalījās jaunumos ar faniem, paziņojot par saderināšanos savos «Twitter» kontos.

Pirmo reizi Koksa un Makdeids kopā manīti decembrī, kad viņi apmeklēja aktrises tuvas draudzenes Dženiferas Anistones ballīti Losandželosā. Viņu attiecības apstiprināja pāra kopīgais draugs mūziķis Eds Šīrans, pastāstot, ka pāris sācis dzīvot kopā. Viņš arī abus iepazīstināja.

Koksa arī pabeigusi šķiršanās procesu no sava iepriekšējā vīra aktiera Deivida Ārketa, bet viņi saglabā draudzīgas attiecības. Abiem ir desmit gadus veca meita Koko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu