Rīgā «X Factor» uzvarētājs Džeimss Arturs (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā, Daugavas koncertzālē, 7. augustā uzstāsies britu televīzijas talantu konkursa «X Factor» devītās sezonas uzvarētājs Džeimss Arturs (James Arthur), informē «IC Concerts» pārstāvis Aivars Līpenītis. Viņš Latvijā viesosies savā pirmajā, paplašinātajā solo turnejā. Arturs Rīgā ieradīsies ar pavadošo grupu, līdzi vedot turnejas koncerta aprīkojumu. Koncertu atklās latviešu multiinstrumentālista Riharda Fedotova projekts «Rick Feds Society», piedaloties populāriem dziedātājiem. Savukārt pirms uzstāšanās varēs vērot deju studijas priekšnesumu.

Kā stāsta Līpenītis, 26 gadus vecais Arturs divu gadu laikā iekarojis klausītāju sirdis visā pasaulē ar kaverversiju «Shontelle» dziesmai «Impossible», kā arī skaņdarbiem «Recovery», «You're Nobody 'til Somebody Loves You», «Get Down» un citiem. Viņa debijas albums «James Arthur» Lielbritānijas albumu topā pirmajā nedēļā piekāpās tikai repera Eminema atgriešanās ierakstu izdevumam. Ieraksts «Impossible» kļuva par vienu no visu laiku pārdotākajiem un klausītākajiem ierakstiem Lielbritānijā un citur pasaulē, pārspējot vairākus rekordus, turklāt iegūtie līdzekļi tika novirzīti labdarībai.

Tikpat ļoti kā viņa mūzika un balss fanus visā pasaulē aizkustināja viņa gājiens līdz panākumiem - sarežģīta bērnība, bēgšana no mājām, pat būšana bez pajumtes, pastāvīgā cīņa ar sevi un nerimstoša mīlestība uz mūziku, kas pat uz brīdi atkal saveda kopā viņa vecākus, kas «X Factor» laikā atbalstīja dēla cīņu par uzvaru. Konkursa laikā Arturs aizrāva gan žūriju, gan viesus, piemēram, Rianu un Ritu Oru, savukārt Nikola Šercingere kļuva par viņa mentori. Žūrijas komisijas vadītājs, ietekmīgais mūzikas uzņēmējs Saimons Kauels pēc jaunā talanta uzvaras atzina, ka tā bija pelnīta uzvara. Savukārt mūziķis «Ed Sheeran» jau uzreiz paziņoja, ka aicina Arturu pievienoties viņam studijā.

Biļetes uz Artura koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu