Ingus Baušķenieks laiž klajā «Sentimentu un melanholiju»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @bauskenieks

Sestdienas pievakarē bufetē «Gauja» Tērbatas ielā savu jauno soloalbumu «Sentiment et Mélancholie» kompaktdiska formātā prezentēja slavenais «dzeltenais pastnieks» Ingus Baušķenieks. «Sentiments un melanholija - 25 gadus galvā šis nosaukums man dzīvoja, līdz beidzot attiecīgās sajūtas to īstenoja albumā,» skaidro pats mūziķis.

Ziemā Baušķenieks cer laist klajā albumu arī vinila plates variantā, bet pēc tam pieļauj iespēju rīkot nelielu koncertsēriju.

Albumā ir 10 skaņdarbi. Muzikālais materiāls tapis laikā no 2013. gada sākuma līdz šā gada jūnijam.

Šajā ierakstā Ingus pārgājis uz tīru magnetofonu ierakstu, gluži kā astoņdesmitajos gados, kad tapuši visi klasiskie «Dzelteno pastnieku» albumi.

«Dziesmu saturs ir pēdējo gadu iekšējie izdzīvojumi, jūtu dzīve un svaigie iespaidi nelielajos izbraukumos uz Korsiku, garīgi meklējumi, skaņu, efektu un producēšanas paņēmienu atkalatradumi pēc 20 gadiem, pavadītiem «digitālās ziemas» viltus ilūzijās,» intervijā «Latvijas Radio» stāsta mūziķis.

www.ingusbau.lv

«Sentiment et Mélancholie»
«Sentiment et Mélancholie» Foto: @bauskenieks

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu