Slavenības defilē modes skatē un ēd pieprasītākajā ēstuvē Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Trešdien, 13. augustā, tirdzniecības centrā «Galleria Rīga» norisinājās ātro ēstuvju tīkla «Lido» jaunā koncepta veikala «Ķirsons» atklāšana. Lai padarītu atklāšanu interesantāku, tā tika apvienota ar zīmola «SALT» modes skati.

Pasākuma sākumā atnākušie viesi varēja baudīt šampanieti un dažādas uzkodas, kuras iespējams baudīt jaunajā ātro ēstuvju restorānā.

Uzkodas tika piedāvātas gan vakara sākumā, gan pēc oficiālās daļas, kad viesi tika ielaisti jaunā konceptveikala ēdnīcas telpās.

Atklāšanas mirklī ar uzrunām uzstājās zīmola īpašnieki, veikala vadītāji, ēdienkartes izveidotāji, stāstot, ka jaunajā veikalā iespējams baudīt svaigus ēdienus, kuri veidoti no veselīgām izejvielām.

Pasākumu vadīja lieliskā Anna Rozīte, kura uzdeva vajadzīgos jautājumus vadošajām personām, padarot oficiālo daļu interesantu.

Par atklāšanas kulmināciju kļuva modes skate, kurā defilēja vietējā mēroga slavenības, tādas kā Olga Rajecka, Ints Teterovskis, Māris Olte, Karīna Tatarinova, Anna Lieckalniņa.

Lai izceltu apģērba un ēdiena saderību, zvaigznes tika ietērptas lieliskos zīmola «SALT» tērpos, bet rokās turēja dažādus pārtikas produktus, kuri tām ļoti iet pie sirds.

To slavenības arī nodemonstrēja, baudot savus modes skates aksesuārus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu