Aktierim Ivaram Pugam 21 gadu jaunāka dāma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Šī vasara aktierim Ivaram Pugam bijusi veiksmīga, viņam izdevies ne tikai atpūsties no teātra skatuves, bet arī sakārtot attiecības, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Šīs vasaras sākumā aktieris Ivars Puga (55) oficiāli šķīries no sievas Lolitas. Abi kopā bija 15 gadus, bet šķirti dzīvo jau vairākus gadus. Tagad Ivars jau pusotru gadu ir kopā ar teātra grimētāju Ditu Ulmani (34). Dita ir 21 gadu jaunāka par viņu.

Ar Ditu Ivars iepazinies pirms diviem gadiem, kad aktieris filmējās televīzijas seriālā «Eņģeļu māja». Dita tolaik strādāja par seriāla kostīmu mākslinieci un stilisti. Šobrīd pāris dzīvo trijatā - kopā ar Ditas 10 gadus veco meitu Elīzu, kura dzimusi viņas iepriekšējās laulības laikā.

Kā Ivars Puga atklāj izdevumam «Kas Jauns», ģimene kopā pavada ļoti daudz laika: «Braucam ar riteņiem, bijām izbraucienā ar laivām pa Engures upīti, atpūtāmies pie jūras.»

Atgādinām, ka pēc šķiršanās no sievas Lolitas Ivars bija kopā arī ar aktrisi Daci Bonāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu