Mājražotāju biedrība augustā rīko tirdziņus un produktu degustācijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu «Latvijas mājražotāji» un aktīvi darbojas sociālajos tīklos, turpina rīkot mājražotāju un amatnieku tirdziņus, kā arī sākusi jaunu projektu – produkcijas degustācijas dažādos pasākumos, uzņēmumos un iestādēs.

Šomēnes biedrība aicina apmeklēt tās rīkotos tirdziņus:

- 8. un 22. augustā – modes un izklaides centrā Rīga Plaza,

- 16.augustā – Mārupē, Konrādu ielas skvērā,

- 29.augustā – Čiekurkalna Krustcelēs, laukumā pie Ezerparka namiem.

Biedrības galvenais mērķis - izmantojot mūsdienu informācijas tehnoloģiju iespējas – sociālos tīklus un internetu, kā arī masu medijus, apkopot informāciju par Latvijas mājražotājiem, amatniekiem un mazajiem ražotājiem vienotā datu bāzē, ar kuras palīdzību savest kopā pircēju ar ražotāju un veicināt pieprasījumu pēc vietējo ražotāju un amatnieku produkcijas.

Kā vienu no atbalsta veidiem ražotājiem biedrība turpmāk piedāvās tās biedru – ražotāju produkcijas prezentācijas un degustācijas birojos, iestādēs un pasākumos, tādējādi iepazīstinot ar vietējiem ražotājiem, to produkciju un tiešās pirkšanas iespējām.

Dalībai tirdziņos, kā arī degustācijām jāpiesakās laikus, rakstot uz majrazotaji@gmail.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu