Adrianu Limu sajauca ar Irinu Šeiku, modele šokā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Modele Adriana Lima ir viena no piecām pasaules labākajām un dārgākajām modelēm, tomēr ne visi zina, kā modele izskatās. «Desigual» prezentācijas laikā Limu sajauca ar Šeiku, un tas populārajai modelei radīja šoku.

Par spīti šokam modele Adriana Lima nekrita panikā un neizrādīja apvainojumu publiski, sieviete izteicās, ka viņai ir liels gods tikt sajauktai ar tik skaistu sievieti.

Adriana Lima
Adriana Lima Foto: AP/Reuters/Scanpix

Uz jautājumu, vai arī Irina Šeika uz šādu sajaukšanas faktu atbildētu tikpat glaimojošiem vārdiem, Lima atbildēja, ka nevar to komentēt, jo nekad nav apspriedusi šādu tēmu ar Šeiku.

Irina Šeika
Irina Šeika Foto: AP/Reuters/Scanpix

Adriana nenoliedz, ka šī nav pirmā reize, kad viņa sajaukta ar Irinu, tā noticis arī ceļojuma laikā uz Turciju, kur, viņai izkāpjot no taksometra, apkārt saskrējuši cilvēki, saucot – Irina, Irina!

Adriana Lima nesen sāka dzīvot atsevišķi no vīra un lēnām ir sākusi šķiršanās procesu, šobrīd jūtas laimīga, un tāds sīkums kā sajaukšana ar citu sievieti viņu šokē tikai un vienīgi lielā un smagā darba dēļ, kuru viņa ieguldījusi, lai izveidotu savu vārdu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu