Izdevums «Forbes» apkopojis bagātākās slavenības (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Izdevums «Forbes» apkopojis slavenību ienākumus, un pirmo vietu pārliecinoši ieņem dziedātāja Bejonsē, kura ir izkonkurējusi no iepriekšējo gadu pārliecinošās uzvarētājas pozīcijas televīzijas seju, filantropi Opru Vinfreju, kura nav atrodama saraksta divdesmitniekā.

Kā izrādās, dziedātāja Bejonsē par vienu «Mrs. Carter Show World Tour» koncerta tūres koncertu saņēmusi 2,4 miljonus, kopumā koncerti bijuši deviņdesmit pieci, plusā vēl nāk dziedātājas piektā studijas albuma ienākumi. Kopumā Bejonsē ir nopelnījusi 115 miljonus dolāru.

Toties filantrope, raidījumu vadītāja Opra Vinfreja no Bejonsē grandiozajiem ienākumiem atpaliek par trīsdesmit miljoniem.

Dziedātājas Bejonsē vīrs Jay-Z ieņem tikai sesto vietu, kas ikvienam rada skaidrību par to, kas skaistā, talantīgā pāra mājās ir atbildīgs par naudas maku.

Basketbola zvaigzne Leborns Džeimss ieņem otro vietu, reperis Dr. Dre ierindojas trešajā, tālāk seko televīzijas seja Elena Dedženeresa, dziedātājs Jay-Z, dziedātāja Riana un aktrise Dženifera Lorensa.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu