Riana iekuļas nepatikšanās vardarbīgā klipa dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Barbadosiešu skaistules Rianas (Rihanna) jaunais videoklips «B**ch Better Have My Money» sagādājis dziedātājai nepatikšanas tā vardarbīgā un seksuāli atklātā satura dēļ. Dziedātājas jaunais klips, kura tapšanā Riana piedalījusies, iznāca pagājušajā nedēļā «Vevo» kanālā. Kaut arī dziesma skatīta vairāk nekā 17 miljonu reižu, tā vērtēta pretrunīgi - gan kā spēcīgs izaicinājums mūzikas industrijas stereotipiem, gan kā rasistisks un šovinistisks smērējums.

Savu neapmierinātību par videoklipu «B**ch Better Have My Money» paudušas arī feministes, kritizējot dziedātāju par atkailināšanos un pārmetot vardarbības pret sievietēm glorificēšanu.

Tikmēr «Vevo» apstiprināja, ka virkne reklāmdevēju sazinājušies ar kompāniju, aicinot nedemonstrēt viņu reklāmas pirms pretrunīgi vērtētā Rianas videoklipa.

«Mēs respektējam reklāmdevēju vēlmes un neraidīsim viņu reklāmas kopā ar materiālu, ko viņi uzskata par nepiemērotu savam zīmolam,» teikts «Vevo» paziņojumā.

Riana klipā iejūtas slepkavas lomā. Viņa nolaupa kādu turīgu blondīni un to spīdzina, līdz beigu beigās nogalina viņas vīru (Mads Mikkelsen).

Tā notiek, ja piesavinies Rianas naudu!

Dziesma ir otrais singls no gaidāmā jaunā popdīvas albuma.

2008. gadā Riana uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu