Duets Kamilla un Milenin ar šampanieša pārbagātību prezentē videoklipu «Colours of love»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

3.jūlija vakarā klubā «Friends» savu tuvāko draugu un muzikālo draugu lokā duets Kamilla & Milenin prezentēja videoklipu dziesmai «Colours of love».

Kā jau pienākas īstiem svētkiem, duets bija parūpējies, lai ikvienam viesim visa vakara garumā nebeigtos šampanietis, kā nekā tieši šampanietis ir tas dzēriens, ar kuru visbiežāk tiek svinēti panākumi.

Prezentācija no citām videoklipu prezentācijām atšķīrās ar īpašo vakara programmu, kurā vakara vadītājs, aicinot uz skatuvi viesus, apsēdās ar tiem ērtos dīvāniņos un veidoja mazas intervijas.

Viesus izklaidēja arī dueta uzaicinātās viesmākslinieces - konkursa «Jaunais vilnis» fināliste Žanna Blagoveščenskaja un konkursa X - Factor (Ukraina) fināliste Santa Daneleviča.

Protams, arī paši vakara vaininieki izpildīja dziesmu «Colours of love». Dziesma tika dziedāta angļu valodā, bet videoklips tika prezentēts latviešu valodā. Par šādu pavērsienu daudzi bija šokēti, jo nav nekāds noslēpums, ka dziedātāja Kamilla nerunā latviešu valodā.

Mākslinieku lieliskās balsis un cilvēcīgā ķīmija radīja ne vienam vien jautājumu, vai duets ir kopā tikai uz skatuves vai arī dzīvē. Klipa prezentācijā piedalījās arī dziesmas autors Gaitis Lazdāns, kurš jau daudzus gadus raksta mūziku dažādiem Latvijas dziedātājiem.

Kamilla priecājās, ka pasākumu apmeklēja viņas mamma, kura pirmo reizi bija ieradusies kādā pasākumā, kur dzied viņas meita.

Pēc pasākuma oficiālās daļas viesi neizklīda, bet turpināja baudīt šampanieti, fotografēties ar māksliniekiem un dejot.

«Prieks, ka viss izdevās tā, kā plānojām, saprotu tagad, kā jūtas mākslinieki, taisot šādas prezentācijas. Prieks, ka ar savu klātbūtni mani atbalstīja mani paši tuvākie cilvēki,» nobeidz Kamilla.

Videoklipu jau tuvākajās dienās būs iespējams vērot portālā «Youtube».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu