Džegers: «The Rolling Stones» neplāno apstāties

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārās britu rokgrupas «The Rolling Stones» solists Miks Džegers sacījis, ka grupas dalībnieki plānojot turpināt uzstāšanos un jaunas mūzikas sacerēšanu.

Grupa šonedēļ paziņoja par izstādi «Exhibitionism», kurā būs apkopotas piemiņas lietas no «The Rolling Stones» 53 gadus ilgās karjeras. Tajā būs redzami skatuves tērpi, instrumenti, turneju reklāmas plakāti, albumu vāciņu dizaini, fotogrāfijas, vēstules un skaņu ieraksti.

Džegers uzsver, ka retrospekcijas veidošana nenozīmējot, ka rokmūziķi nolēmuši doties pensijā.

«Retrospekcija vēl nenozīmē, ka viss beidzies. Mēs turpinām strādāt, turpinām koncertēt un neplānojam apstāties,» teica 71 gadu vecais Džegers.

Viņam piebalsojis arī ģitārists Kīts Ričardss. «Kopš 1975. gada katra mūsu turneja tiek pasludināta par pēdējo,» teica Ričardss. «Ja nu kāds gribētu zināt, kad grupa izjuks, tad tie ir «The Rolling Stones» paši. Un viņus tas pārlieku neinteresē vis.»

Izrāde «Exhibitionism» no 2016. gada 6. aprīļa būs apskatāma «Saatchi» galerijā Londonā. Tā turpināsies līdz septembrim.

Patlaban rit «The Rolling Stones» Ziemeļamerikas koncertturneja «Zip Code Tour».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu