Koncertzālē «Cēsis» uzstāsies Sergeja Prokofjeva mazdēls (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. jūnijā Vidzemes koncertzālē «Cēsis» pirmo reizi Latvijā viesosies Gabriels Prokofjevs no Lielbritānijas, krievu komponista un pianista Sergeja Prokofjeva mazdēls, informē koncerzāles sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Ozoliņa.

Prokofjeva vakarā būs klausāms un skatāms «Koncerts basa bungām un simfoniskajam orķestrim», dejas izrāde «Kauciens» un «Kluba nakts», kurā piedalīsies solisti, instrumentālisti un dīdžeji.

Londonā dzīvojošais komponists, producents, dīdžejs un ierakstu studijas «Nonclassical» un club night dibinātājs Gabriels Prokofjevs ir mūzikas žanru robežpārkāpējs. Viņa radošā darbība balstās uz rietumu klasiskās mūzikas pamatiem, taču šos ietvarus talantīgais mūziķis drosmīgi lauž un sintezē ar elektronisko mūziku, dažādiem jauniešu vidū populāriem underground mūzikas virzieniem un skaņveides paņēmieniem radot oriģinālus skaņu celiņus un partitūras.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu