Beidzot Uma Tūrmane atbild Kventina Tarantīno jūtām (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Divdesmit gadus pēc pirmā kopīgā kino projekta režisors Kventins Tarantīno un aktrise Uma Tūrmane savas draudzīgās attiecības ir ievirzījuši jaunā romantiskā plāksnē. Pāris kopā apmeklē Kannu filmu festivālu un ir noīrējuši kopīgu villu.

Gan Uma Tūrmane, gan Kventins Tarantīno bija ielūgti uz kino festivāla noslēguma ceremoniju kā goda viesi; pāris pat saskaņoja savu apģērbu un devās pa sarkano paklāju, sirsnīgi turot viens otra roku.

Kā izrādās, Kventins Tarantino jau kopš pirmā kopīgā kino projekta bija ieķēries Tūrmanē, bet aktrise neatbildēja uz viņa jūtām līdz pat šim mirklim.

Una atzīst, ka nekad nav uztvērusi Kventinu kā iespējamu mīļoto, jo viņi ir pārāk dažādi, režisoram patīk publika, ballītes, bet Uma ir ļoti intraverta persona.

Beidzot režisoram izdevās pierādīt aktrisei savu mīlestību un tā saņem atbildi, turklāt - pozitīvu. Holivudā ir dzimis jauns zvaigžņu pāris.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu