Rihards Lepers atklāj, ko viņš dara brīžos, kad nestrādā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Aktieris Rihards Lepers ir ļoti nodarbināts gan Krievijā, filmējoties filmās un seriālos, gan Latvijā, spēlējot izrādes vai radot jaunu apģērbu kungiem. Rihardam nav daudz brīva laika, bet, kad tas ir, viņam patīk nedarīt pilnīgi neko, vienkārši atpūsties, izbaudīt mirkļus mierā.

Šovasar aktierim nebūs atvaļinājuma: kad mēs baudīsim laiku pludmalē vai ceļojot, aktieris cītīgi gatavosies izrādēm vai spēlēs tajās.

Vasarai tiek gatavotas divas izrādes – «Tā bija vasara», kura būs ar komēdijas elementiem, turklāt arī pats tēls aktierim ir gana interesants, lai dotos uz izrādi, tāpat tiek gatavots speciāls dzejas muzikālais projekts.

«Tāda ir profesijas specifika: kad citi atpūšas, man jāstrādā, bet no otras puses - strādājot es apceļošu Latviju un satikšu tik daudzus jaunus cilvēkus!» priecājas Rihards.

Ja aktierim trāpās pilnīgi brīva diena, viņš to neaizpilda ar dažādām aktivitātēm, bet vienkārši bauda nekā nedarīšanu, atpūšas, krāj miera sajūtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu